Skip to content
Upcoming

Nike Dunk Low Disrupt komt in een zwarte colorway

12 september 2020 16:00
Nike Dunk Low Disrupt komt in een zwarte colorway

De Nike Dunk Low Disrupt maakte zijn debut op 4 September. Een Dunk sneaker in een nieuw jasje, ontworpen voor vrouwen. Al snel na de release zijn er een nieuwe colorways aangekondigd door Nike. De Dunk Disrupt komt dit keer in een zwarte colorway. Ook heeft hij een nieuw, opvallend detail.

Waar de eerste 3 colorways nog maar net uit zijn, heeft Nike al nieuwe colorways op de wachtlijst gezet. De zwarte colorway zal nog dit jaar te krijgen zijn. Al eerder zagen we de colorway ‘Dusty Pink‘ voorbij komen, ook deze wordt nog verwacht in 2020.

Nike Dunk Low Disrupt

De stoere Nike Dunk Low Disrupt heeft een zwart, leren overlay over een mesh zwarte stof. Op het zwarte leer zit een opvallend detail. De stiksels op de schoen zijn wit. Dit geeft de Dunk weer een extra boost. De witte dikkere zool, is wat de Disrupt maakt. De grote swoosh en een bruine gum zool maken de sneaker af. Bekijk de foto’s van de sneaker onderaan dit blog.

Een exacte datum van de Nike Dunk Low Disrupt in de zwarte colorway hebben we nog niet. Wel weten we dat hij nog in 2020 verwachten is op de Nike SNKRS app. Net zoals de vorige release, zal ook deze €100 kosten. Houd onze releasekalender in de gaten, op deze manier mis je de release van deze TE-gekke Dunk niet. Hier zijn natuurlijk ook andere releases te vinden.

Nike Dunk Disrupt
Nike Dunk Disrupt
Nike Dunk Disrupt
Nike Dunk Disrupt