Skip to content
Upcoming

De Nike Dunk Low ‘Ceramic’ is de volgende in de rij

10 november 2020 17:41
De Nike Dunk Low ‘Ceramic’ is de volgende in de rij

Vandaag, op dinsdag 10 november 2020, kwam de Nike Dunk Low ‘Veneer’ uit. Deze colorway op de dunk behoorde tot het welbekende Ugly Ducklings Pack uit 2001. In dit pack zaten drie verschillende dunks, waarvan de Nike Dunk Low ‘Ceramic’ deze maand nog uit gaat komen!

In 2001 introduceerde Nike de Pro B-lijn van Dunks. Wat deze Dunks zo bijzonder maakten, was het gebruik van ander materiaal en dikkere veters. Van deze nieuwe Pro B-lijn kwam een drietal Dunks uit, waarbij de kleuren combinaties erg bijzonder waren. Sneaker liefhebbers begon deze drie sneakers als een pack te zien en noemde het toen het Ugly Ducklings Pack. Het Ugly Ducklings Pack is dus niet een officieel pack van Nike, maar verzonnen door de liefhebbers.

Nike Dunk Low ‘Ceramic’ | DA1469-001

Het bovenwerk is net zoals zijn twee voorganger bijna geheel gemaakt van suède. De toebox, midfoot en gebied rondom de enkel zijn zwart gekleurd, terwijl een volle oranje kleur de rest van de sneaker over neemt. Groen is gebruikt op de Swoosh, veters en hiel patch en maakt het bovenwerk zo een mooi geheel. Als laatste wordt de sneaker afgerond door een witte midsole en oranje outsole.

De Nike Dunk Low ‘Ceramic’ komt uit op donderdag 19 november bij Nike voor €100,-. bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen sneaker release meer te missen.


Nike Dunk Low 'Ceramic'

DA1469-001 · Prijs vanaf €167,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike