Skip to content
Upcoming

Nike’s hyped Dunk Low released deze week in een ‘Black/White’ colorway

19 januari 2021 16:56
Nike’s hyped Dunk Low released deze week in een ‘Black/White’ colorway

Eerder deze maand zagen we al een brede selectie aan colorways verschijnen op meerdere Dunk modellen. Ook de Nike Dunk Low ‘Black/White’ werd verwacht, echter werd deze helaas uitgesteld. Aankomende donderdag, 21 januari, ziet de colorway dan wel een officiële release via meerdere retailers. Wat deze release nog mooier maakt, is dat hij in maten dropt voor de gehele familie.

De maand januari zit vol met Dunk releases. In de laatste week van de maand zien we onder andere twee verschillende ‘Curry’ colorways verschijnen op zowel een Dunk Low als een Dunk High. Daarnaast zien we ook de ‘Street Hawker’ colorway voorbij komen op vrijdag 29 januari. Twee dagen later zien we een nieuwe ‘Copa’ colorway debuteren op het Disrupt variant van de Dunk Low. Al met al zijn er aardig wat colorways waar we ons de komende maand nog op kunnen verheugen. Ook zal de rest van het jaar zacht uitgedrukt zeer succesvol zijn voor het hyped model! Check onze Releasekalender om een inzicht te krijgen van wat je komende maanden kan verwachten.

Nike Dunk Low ‘Black/White’

Het lage variant van de Dunk wordt in een simpel, contrasterend zwart en wit kleurschema geleverd. De basis van het bovenwerk is opgemaakt van leer in een witte kleur. Hierop zijn allerlei overlays geplaatst die zijn verwerkt in een zwarte kleur. Deze overlays beginnen rondom de geperforeerde voorvoet en lopen helemaal door via de veters en Swooshes naar de achterkant van de sneaker. Het tweekleurige bovenwerk is bevestigd op een witte midsole met hieronder een zwarte rubberen outsole.

Aanstaande donderdag 21 januari krijgt de Nike Dunk Low ‘Black/White’ dan eindelijk het daglicht te zien om 09:00u ’s ochtends via Nike. Ook zal de sneaker verschijnen via enkele retailers. Ben jij benieuwd bij welke retailers? Loop onze Releasekalender dan even door, zodat jij precies weet wanneer en waar het silhouet dropt! Bekijk hieronder de afbeeldingen van de aankomende release.


Nike Dunk Low Retro 'Panda'

DD1391-100 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low Retro WMNS 'Panda'

DD1503-101 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low Retro GS 'Panda'

CW1590-100 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low Retro PS 'Panda'

CW1588-100 · Prijs vanaf €52,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low Black/White
Nike Dunk Low Black/White
Nike Dunk Low Black/White

Images by Sneakerjagers