Skip to content
Upcoming

Notre en Nike maken twee Dunk High colorways

12 mei 2020 20:44
Notre en Nike maken twee Dunk High colorways

De sneaker boetiek Notre heeft samen met Nike twee nieuwe colorways voor de Nike Dunk High gemaakt. Het duo heeft gekozen voor twee totaal verschillende colorways. De ene is gemaakt van een vanchetta Tan kleur en de andere is uitgevoerd in wit, blauw en paars. Er is momenteel helaas nog geen releasedatum bekend van deze release maar we verwachten de Nike Dunk High x Notre collab te zien droppen in de zomer.

De eerste colorway van het pack bestaat uit een vanchetta tan bovenwerk. Het model is gemaakt van leer en canvas en het lijkt erop dat de Swoosh gemaakt is van een 3M materiaal. Alhoewel het hele bovenwerk is uitgevoerd in 1 kleur is de outsole wel lichtgrijs.

De tweede colorway is compleet verschillend met de eerste. Deze is gebroken wit en heeft een blauwe Swoosh. In tegenstelling tot de eerste colorway lijkt het erop dat deze Swoosh gemaakt is van een viltachtig materiaal. Als outsole hebben ze gekozen voor een donkerpaarse kleur.

Er is momenteel helaas nog geen releasedatum bekend van dit pack dus houd in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws en eventuele updates over deze release. 

Nike Dunk High x Notre
Nike Dunk High x Notre
Nike Dunk High x Notre