Skip to content
Upcoming

De Nike Dunk High ‘Vast Grey’ komt donderdag 14 januari

13 januari 2021 18:06
De Nike Dunk High ‘Vast Grey’ komt donderdag 14 januari

Een veelbesproken release is de Nike Dunk drop die morgen, donderdag 14 januari 2021, plaats vindt. Meerdere Dunks zullen releasen en ook het Dunk High model zal niet ontbreken. Het Dunk High silhouet verschijnt namelijk in een heerlijke ‘Vast Grey’ colorway.

Het ziet ernaar uit dat 2021 een geweldig jaar gaat worden voor het Dunk silhouet van Nike. Naast alle colorways die morgen zullen droppen staan er nog veel meer colorways te popelen om gereleased te worden. Denk bijvoorbeeld aan de ‘Curry’ colorways die ons eind januari gebracht zullen worden. Ook de ‘Street Hawker’ zien we aan het eind van januari langskomen. Ben jij benieuwd naar welke Dunks er morgen allemaal droppen? KLIK HIER om het blog te lezen met een geheel overzicht.

Nike Dunk High ‘Vast Grey’

Het Nike Dunk High model heeft met ‘Vast Grey’ colorway bewezen dat minimalisme enorm goed werkt. Ook op de Dunk High. De sneaker beschikt over een bovenwerk dat beschikt over een basis van leer in een witte kleur. Hierop zijn allerlei overlays te vinden die beginnen op de voorvoet in de ‘Vast Grey’ kleur. Vervolgens loopt het via de veters en eyestays door naar de achterkant van de sneaker. Onder het bovenwerk loopt een midsole die beschikt over een witte kleur, terwijl er hieronder een rubberen ‘Vast Grey’ outsole loopt die perfect matched met de rest van de sneaker.

Morgen zal de Nike Dunk High ‘Vast Grey’ om 09:00u ’s ochtends releasen via Nike.com en verschillende retailers. Ben jij benieuwd bij welke retailers de sneaker nog meer dropt? Check dan onze Releasekalender voor een volledig Storelist Overview. Scroll ook naar beneden voor afbeeldingen van de sneaker.


Nike Dunk High 'Vast Grey'

DD1399-100 · Prijs vanaf €127,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk High Vast Grey
Nike Dunk High Vast Grey
Nike Dunk High Vast Grey

Images by Nike