Skip to content
Upcoming

Nike Dunk High ‘Syracuse’ heeft een release datum

8 januari 2021 15:30
Nike Dunk High ‘Syracuse’ heeft een release datum

The year of the Dunk. We beginnen het nieuwe jaar nu al met heel veel nieuwe Nike Dunk releases! Opnieuw kondigt Nike een release aan voor dit jaar. De Nike Dunk High ‘Syracuse’ komt terug op 5 maart 2021! De toffe oranje colorway is al jaren erg geliefd op de Dunk. Lees verder over deze te gekke retro release!

Vorig jaar hebben we verschillende OG colorways terug zien komen van de Nike Dunk. De OG colorways waren in 1985 deel van het ‘Be True to Your School’ pack. Ook de oranje colorway hoort hier bij. De wit/oranje kleuren representeerde de Syracuse Universiteit. In 2016 zagen we de ‘Syracuse’ colorway terug op de Nike Dunk High en in 2020 dropte de colorway op een Dunk Low. Opnieuw verwachten we een retro release op de Dunk High!

Nike Dunk High ‘Syracuse’

Het kleuren schema is zoals we hem gewend zijn. De Dunk high heeft een wit lederen basis. De oranje kleur zien we terug op de overlays, die gemaakt zijn van hetzelfde materiaal. Dezelfde opvallende oranje kleur zien we terug op de details, zoals de veters, de branding en voering. Onder de witte midsole zit ook een oranje, rubberen outsole. Foto’s van dit heerlijke paartje zie je onder aan dit blog!

De mogelijke release datum staat nu op 5 maart 2021. Nog even geduld hebben dus. Sneakerjagers houd je op de hoogte van releases via onze release kalender en blogs! Voor extra sneaker nieuwtjes en content volg je ons op Instagram. Ook alle andere Dunk releases zijn HIER te vinden!

Nike Dunk High 'Syracuse'

DD1399-101 · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk High 'Syracuse'
Nike Dunk High 'Syracuse'