Skip to content
Upcoming

Nike Dunk High SP ‘Varsity Purple’ released 22 december

18 december 2020 17:00
Nike Dunk High SP ‘Varsity Purple’ released 22 december

Poging twee! De sneaker stond ingepland op 3 december. Een klein aantal sneakerheads heeft hem al kunnen bemachtigen, maar de rest wacht nog steeds. Opnieuw dropt de Nike Dunk High SP ‘Varsity Purple,’ Dinsdag 22 december op SNKRS. De WMNS release heeft toffe paarse overlays en beschikt over een ice sole!

Door het COVID virus zijn er meerdere release datums verschoven. Verschillende sneaker releases zijn met dagen en soms zelfs maanden verschoven. Ook de Dunk High ‘Varsity Purple’ was geraakt door het virus. Op Dinsdag 22 december heb je dus opnieuw de kans deze colorway te bemachtigen. Deze nieuwe Dunk release heeft een paarse kleur, wat verwijst naar de kleurencombinatie uit 1999. De sneaker is toen alleen in Japan uitgebracht, maar krijgt nu een wereldwijde release. De Nike Dunk High SP ‘Varsity Purple’ is een WMNS exclusive release. Dit maakt deze Dunk de eerste Dunk met een womens exclusive release.

Nike Dunk High SP ‘Varsity Purple’

De Nike Dunk was dit jaar erg populair. Ook de High top zag veel releases van nieuwe en oude colorways. Dit keer is het de ‘Varsity Purple’ die een nieuw leven wordt ingeblazen. De sneakers beschikt over een wit lederen basis. Op de overlays zien we de ‘Varsity Purple’ kleur. Ook op de Swoosh zit deze paarse kleur. Deze speciale heruitgave heeft satijnen veters. Dit geeft de sneaker een luxere look. Satijnen details komen ook terug op de tong en in de gevoerde kraag. Een witte midsole wordt afgemaakt met een toffe, paars doorzichtige outsole. De ice sole is een tof detail op deze release.

De Nike Dunk is een WMNS exclusive release en dropt op donderdag 3 december om 09:00 via de Nike SNKRS app. Er hangt een prijskaartje aan van €110. Houd de sneaker releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release. Volg Sneakerjagers_wmns op Instagram voor extra nieuwtjes, release reminders en leuke inspiratie dames sneakers en streetwear.

Dunk High SP 'Varsity Purple'
Dunk High SP 'Varsity Purple'