Skip to content
Upcoming

Nike Dunk High SP ‘Pure Platinum’ dropt vrijdag 13 november

12 november 2020 16:04
Nike Dunk High SP ‘Pure Platinum’ dropt vrijdag 13 november

De Nike Dunk High maakte dit jaar een grote comeback en komt dit keer in een ‘Pure Platinum’ colorway. Een super clean witte dunk met ‘Pure Platinum’ details. De Nike Dunk High SP ‘Pure Platinum’ dropt morgen, 13 november, bij Nike SNKRS.

De Nike Dunk High kwam voor het eerst uit in 1985 in 8 colorways. De sneakers representeerde 8 verschillende scholen. De sneakers werden snel opgepakt door de skaters, maar waren verder niet erg populair. Ondertussen in de Dunk een must-have in low en high top versie. Dit jaar maakte de Nike Dunk High hun comeback met de colorways ‘Spartan Green’ en ‘Michigan.’ De colorway van de nieuwe Dunk High release is rustig gehouden.

Nike Dunk High SP ‘Pure Platinum’

De Dunk High SP ‘Pure Platinum’ heeft een subtiele witte bovenwerk van gestikte leren overlays. De hoge gevoerde kraag zorgt voor stevigheid en comfort. De Swoosh en de outsole komen in een ‘Pure Platinum’ kleur, wat de sneaker een geheel maakt. De sneaker is erg clean en geeft hiermee een knipoog naar de Dunk uit de jaren 80.

De Nike Dunk High ‘Pure Platinum’ komt uit op vrijdag 13 november bij Nike voor €110,-. Check hieronder alle details van de sneaker nog een keer goed. Voor een volledig store overview klik je op de button ‘Bekijk alle aanbieders’ hieronder of check je de Sneakerjagers Releasekalender. Sowieso is het een aanrader om de releasekalender in de gaten te houden! Zo mis je nooit een release.

Nike Dunk High SP 'Pure Platinum'

CZ8149-101 · Prijs vanaf €81,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk High SP 'Pure Platinum'
Nike Dunk High SP 'Pure Platinum'
Nike Dunk High SP 'Pure Platinum'