Skip to content
Upcoming

De Nike Dunk High ‘Pure Platinum’

22 oktober 2020 16:08
De Nike Dunk High ‘Pure Platinum’

Met veel low top releases van de Nike Dunk is Nike nu ook steeds meer High top’s aan het uitbrengen van het populaire model. Met de laatst uitgebrachte ‘Spartan Green’ en ‘Michigan’ is de aanstaande ‘Pure Platinum’ een stuk rustiger.

De Nike Dunk High kwam voor het eerst uit in 1985 en werd gelanceerd met het ‘Be True to Your School’ pack. In dit pack zaten acht colorways die acht verschillende scholen representeerde. De Dunk High verkocht alleen helemaal niet goed, omdat de Air Jordan 1 enorm populair was. De Dunks kwamen in de sale te liggen en werden snel opgepakt door de skate scene. Nu is in 2020 de Nike Dunk High weer helemaal aan het terug komen.

Nike Dunk High ‘Pure Platinum’ | CZ8149-101

De Nike Dunk High ‘Pure Platinum‘ is een erg minimalistische colorway. De basis van de sneaker is gemaakt van wit leer. Over dit witte leer zitten lederen overlays in de ‘Pure Platinum’ kleur. De nylon tong heeft ook deze kleur gekregen met het Nike logo in het wit. Onder het bovenwerk bevind zich een witte midsole die is gecombineerd met een Pure Platinum outsole.

De Nike Dunk High ‘Pure Platinum’ komt uit op vrijdag 13 november bij Nike voor €110,-. Bekijk hieronder de afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Nike Dunk High SP 'Pure Platinum'

CZ8149-101 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike