Skip to content
Upcoming

De Nike Dunk High ‘Pro Green’ komt dit jaar nog

22 juni 2020 13:33
De Nike Dunk High ‘Pro Green’ komt dit jaar nog

Het Dunk High model van Nike is een echte klassieker en dat hebben ze maar weer bewezen met deze geweldige colorway. Volgens House of Heat brengt Nike ons namelijk een Dunk High ‘Pro Green’ aan het einde van 2020.

In 1985 debuteerde het nieuwe Dunk model. De sneaker was ontworpen door niemand minder dan Peter Moore. Al snel wordt de sneaker opgepikt door allerlei verschillende culturen. 13 jaar na de oorspronkelijke release begon Nike met het releasen van retro colorways. Ook verschenen er samenwerkingen met merken als Stüssy en Supreme die het model nog populairder maken.

Nike Dunk High ‘Pro Green’ | CZ8149-100

De ‘Pro Green’ colorway, die eind 2020 zal releasen heeft veel weg van de ‘Pine Green’ colorway die releasde in 2008. Echter heeft deze colorway een donkerdere groene kleur. Helaas zijn er nog geen foto’s verschenen van de sneaker. Wel is er mockup gecreëerd van hoe de sneaker er mogelijk uit komt te zien.

Het bovenwerk beschikt over een witte lederen basis met hierop groene lederen overlays. De branding op de sneaker en de veters zijn ook verwerkt in dezelfde groene kleur. Het bovenwerk is bevestigd op een witte midsole en hieronder loopt een groene outsole.

Helaas is er nog geen officiële releasedatum bekend en zijn er ook nog geen foto’s verschenen. Volgens geruchten zal de sneaker eind 2020 verschijnen voor €110,-. Bekijk hieronder een mock up en vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers te checken voor het laatste sneakernieuws.


Nike Dunk Pro Green
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date