Skip to content
Upcoming

Nike’s Dunk High ‘Pro Green’ dropt vrijdag 18 september 2020

26 augustus 2020 09:53
Nike’s Dunk High ‘Pro Green’ dropt vrijdag 18 september 2020

Zo’n twee weken geleden doken de eerste beelden op van de ‘Pro Green’ colorway die zou verschijnen op de Nike Dunk High. Volgens geruchten zou de sneaker droppen op 23 september 2020, maar dit is niet het geval! Lees snel verder voor meer informatie.

In juni kwam voor het eerste het nieuws naar buiten dat er een mogelijke ‘Pro Green’ colorway onderweg was. De colorway heeft veel weg van een colorway die 12 jaar geleden ook dropte, namelijk de ‘Pine Green’ colorway. Echter ziet het ernaar uit dat de aankomende colorway over wat donkerdere tinten zal beschikken dan de colorway die in 2008 dropte.

Nike Dunk High ‘Pro Green’ | CZ8149-100

De basis van de sneaker is gemaakt van een witte lederen basis met hierop allerlei overlappende lagen die verwerkt zijn in de ‘Pro Green’ kleur. Ook de veters, de Swooshes en de branding op te tong zijn verwerkt in dezelfde ‘Pro Green’ kleur. Het bovenwerk is bevestigd op een witte rubberen midsole en onder deze midsole loopt een outsole die ook verwerkt is in de ‘Pro Green’ kleur. Dit maakt de sneaker helemaal af.

Vrijdag 18 september 2020 zal de sneaker officieel droppen via Nike voor €110,-. Daarnaast gaan er geruchten rond dat de sneaker ook door middel van een pass zal releasen op 17 september en/of 19 september 2020. Dit is nog niet officieel bevestigd, maar houd wel goed Sneakerjagers in de gaten voor de laatste updates wat betreft deze release! Scroll naar beneden voor afbeeldingen van de sneaker!

Nike Dunk High 'Pro Green'

CZ8149-100 · Prijs vanaf €93,-

Naar alle aanbieders
Dunk High Pro Green
Dunk High Pro Green
Images by @solebyjc