Skip to content
Upcoming

De Nike Dunk High ‘Pro Green’ dropt deze zomer nog

10 augustus 2020 20:22
De Nike Dunk High ‘Pro Green’ dropt deze zomer nog

In de resterende weken van de zomer verschijnt er een nieuwe colorway op de Nike Dunk High. Eerder zagen we al aardig wat colorways verschijnen op de Dunk Low, maar nu zien we ook het Dunk High model verschijnen!

De ‘Pro Green’ colorway heeft veel weg van de ‘Pine Green’ colorway, die dropte in 2008. Echter ziet het er naar uit dat deze aankomende ‘Pro Green’ colorway wat donkerder is van kleur. Dankzij @asgard.3069 hebben we een duidelijk beeld gekregen van hoe de sneaker er ongeveer uit komt te zien.

De basis van de sneaker is verwerkt in een witte lederen kleur, terwijl alle overlappende lagen zijn verwerkt in de ‘Pro Green’ kleur. Ook de veters, Swooshes en branding op de tong zijn verwerkt in de groene kleur. Onder het bovenwerk loopt een witte rubberen midsole en hieronder loopt een ‘Pro Green’ kleurige outsole om de sneaker helemaal af te maken.

Op 23 september 2020 zal de Nike Dunk High ‘Pro Green’ droppen voor €110,-. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor de eerste duidelijke look op de sneaker.

Nike Dunk High 'Pro Green'

CZ8149-100 · Prijs vanaf €93,-

Naar alle aanbieders
Dunk High
Dunk High
Dunk High
Images by @asgard.3069