Skip to content
Upcoming

Eerste beelden duiken op van de Nike Dunk High ‘Michigan’

26 augustus 2020 15:47
Eerste beelden duiken op van de Nike Dunk High ‘Michigan’

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat de Nike Dunk High ‘Pro Green’ vrijdag 18 september 2020 dropt. Nu is het nieuws naar buiten gekomen dat de Dunk High ook in een ‘Michigan’ colorway zal droppen en van deze colorway zijn al beelden naar buiten gekomen.

Dit is niet de eerste keer dat we de Nike Dunk High ‘Michigan’ zien verschijnen. In 2016 zagen we de sneaker ook al verschijnen als onderdeel van Nike’s College Colors Program. Daarnaast zagen we de ‘Michigan’ colorway ook voorbij komen toen Virgil Abloh de samenwerking met Nike dropte op de Dunk Low.

Nike Dunk High ‘Michigan’ | CZ8149-700

De basis van de Dunk High is gemaakt van leer en heeft een Varsity Maze kleur gekregen, terwijl de overlays een Midnight Navy kleur hebben gekregen. Ook de Swoosh, veters en de outsole zijn verwerkt in de Midnight Navy kleur. Tussen het bovenwerk en de outsole in loopt een midsole die is gecreëerd van rubber in een witte kleur.

Zet woendag 23 september 2020 in je agenda, want dat is de dag dat de sneaker zal droppen via Nike. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €110,-. Check Sneakerjagers dagelijks om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws en scroll naar beneden voor foto’s van de aankomende colorway.


Nike Dunk High 'Michigan'

CZ8149-700 · Prijs vanaf €83,-

Naar alle aanbieders
Dunk High Michigan
Image by @solebyjc