Skip to content
Upcoming

De grote Nike Dunk drop van donderdag 14 januari

12 januari 2021 17:16
De grote Nike Dunk drop van donderdag 14 januari

Als je dacht dat de Dunk hype in 2021 aan een einde zou komen, dan heb je het goed mis, want op donderdag 14 januari droppen er maar liefst zes nieuwe Nike Dunks! Er droppen op deze dag vier colorways voor de Nike Dunk Low. Dit zijn de ‘Varsity Red’, ‘Coast’, ‘White Black’ en ‘Black White’. Voor de Dunk High droppen de ‘Vast Grey’ en ‘Football Grey’ colorways. Al deze colorways kan je bekijken via onze releasekalender.

Nike Dunk Low ‘Varsity Red’

Deze colorway komt je misschien wel bekend voor. Dit komt omdat Virgil Abloh in december 2019 deze colorway gebruikte voor zijn Off-White x Nike Dunk Low. Vond jij dit een mooie colorway, maar was jij geen fan van de extra laces, dan is deze sneaker echt iets voor jou! Het bovenwerk is geheel gemaakt van leer. Een grijze kleur wordt gebruikt voor de basis van de sneaker en wordt gecombineerd met rode overlays.

Nike Dunk Low 'Varsity Red'

DD1391-002 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders

Nike WMNS Dunk Low ‘Coast’

De Nike WMNS Dunk Low ‘Coast’ heeft de populaire UNC colorway gekregen. Deze colorway hebben we vaker voorbij zien komen op de Air Jordan 1 High. De basis heeft een witte kleur gekregen terwijl de rest van de sneaker een blauwe kleur heeft. Gele hits op de Nike branding ronden de sneaker af.

Nike WMNS Dunk Low 'Coast'

DD1503-100 · Prijs vanaf €132,-

Naar alle aanbieders

Nike (WMNS) Dunk Low ‘White Black / Black White’

Simpeler dan dit ga je het niet krijgen. Een witte kleur wordt wederom gebruikt voor de basis. De mudguard, Swoosh, hiel en eyelets zijn gemaakt van zwart leer. Een witte midsole en zwarte outsole ronden de sneaker af.

Nike Dunk Low Retro 'Panda'

DD1391-100 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low Retro WMNS 'Panda'

DD1503-101 · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk High ‘Vast Grey’

De Nike Dunk High ‘Vast Grey’ is het perfecte voorbeeld van minimalisme. Het volledig leren bovenwerk wordt gecombineerd met de kleuren grijs en wit. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en grijze outsole.

Nike Dunk High 'Vast Grey'

DD1399-100 · Prijs vanaf €127,-

Naar alle aanbieders

Nike WMNS Dunk High ‘Football Grey’

De drop van donderdag 14 januari wordt afgesloten met een prachtige colorway. Deze Nike WMNS Dunk High ‘Football Grey’ combineert de kleuren lichtblauw met sail. Dit geeft de sneaker een vintage look. Onder het bovenwerk zit dan een vergeelde midsole en licht blauwe outsole.

Nike WMNS Dunk High 'Sail/Football Grey'

DD1869-102 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders