Skip to content
Upcoming

Nike Dunk Disrupt ‘Ghost’ en ‘Sea Glass’ droppen 1 April

30 maart 2021 21:00
Nike Dunk Disrupt ‘Ghost’ en ‘Sea Glass’ droppen 1 April

We beginnen de maand april goed! Twee nieuwe colorway’s van de Nike Dunk Disrupt staan op het punt te droppen. De colorway’s zijn perfect voor het voorjaar. Dames, wees ready. Want de Nike Dunk Disrupt ‘Ghost’ en ‘Sea Glass’ droppen donderdag 1 april 2021. (no joke)

De Nike Dunk Disrupt werd in 2020 in het leven geroepen. De sneaker is ontworpen door en voor vrouwen en is geïnspireerd op de Dunk van het jaar 2000. Ook zijn er elementen te zien, die zijn geïnspireerd op de geschiedenis van de Air Force 1. De sneaker heeft een unieke look, maar dat is precies waar de designers voor gaan!

Nike Dunk Low Disrupt ‘Ghost’ | DJ3077-100

De witte basis van de Dunk Disrupt wordt overlapt door licht blauwe/ grijze overlays, gemaakt van leer. Het leer in combinatie met de kleuren geeft de sneaker een frisse look. De oversized Swoosh heeft dit keer een creme tint gekregen, wat we ook terug zien op die hiel. Verder beschikt de sneaker over een witte platform zool en een licht blauwe/ grijze outsole. De Dunk wordt afgemaakt met witte stiksels.

Nike WMNS Dunk Low Disrupt 'Ghost'

DJ3077-100 · Prijs vanaf €107,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low Disrupt 'Ghost' | DJ3077-100

Nike Dunk Low Disrupt ‘Sea Glass’ | DJ3077-001

Ook hier zien we een witte basis, met frisse overlays. De leren overlays hebben dit keer een groene kleur. De oversized Swoosh heeft een opvallend oranje kleurtje gekregen, deze kleur zien we ook terug op de hiel sneaker. De groene kleur komt terug op de outsole, die onder een witte midsole zit. Ook opvallend aan de sneaker is de tong, die extra dik is. Dit is niet alleen voor extra comfort, de sneaker krijgt hierdoor ook een leuke DIY-look.

Nike WMNS Dunk Low Disrupt 'Sea Glass'

DJ3077-001 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low Disrupt 'Sea Glass' | DJ3077-001

Krijg jij van deze kleuren ook zo’n zin in de zomer? De Nike Dunk Disrupt ‘Ghost’ en ‘Sea Glass’ droppen op donderdag 1 april 2021 voor €110 bij Nike. Vanaf 9:00 uur is de sneaker te bemachtigen. Wees er snel bij! Want de Dunk Disrupt wordt steeds meer en meer geliefd.

Houd de sneaker releasekalender in de gaten, zo mis je nooit meer een release. Extra geheugensteuntje nodig? Download de Sneakerjagers app en krijg meldingen van release’s en restocks! Volg Sneakerjagers WMNS op Instagram voor extra sneaker content en inspiratie.