Skip to content
Upcoming

Nike dropt twee nieuwe colorways op React Vision

10 maart 2020 16:05
Nike dropt twee nieuwe colorways op React Vision

Deze week dropt Nike opnieuw twee nieuwe colorways van de Nike React Vision D/MS/X. Kleurrijke sneakers die zijn geïnspireerd op jouw wildste dromen. Naast het feit dat ze er super tof uit zien, beschikken de sneakers ook over Nike’s nieuwste innovaties. Je moet nog wel heel eventjes wachten, maar ze zijn binnen handbereik! Donderdag 09:00 uur zijn ze verkrijgbaar via diverse verschillende Nike-retailers vanaf 129,-.

Nike D/MS/X React Vision ‘Light Bone’ | CD4373-001

Je blijft maar kijken naar deze sneaker, want wat hebben ze veel details. Voor het lenteseizoen heeft Nike alles uit de kast gehaald en deze sportieve sneaker neergezet. Niet één maar twee nieuwe colorways staan op de planning! De Nike D/MS/X React Vision ‘Light Bone’ heeft opvallende kleuren. Het suede raakt de rode details langs de veterunit. De upper is daarentegen wat minder wild, dankzij een licht beige kleur. De tong komt in licht blauw aqua tinten en deze lopen door naar de achterkant, op de plaat en de ingebedde stukken die eruit steken om de zool te beschermen. Verder bevat de sneaker open mesh. De Swoosh heeft een gouden randje gekregen.

Nike D/MS/X React Vision ‘White/Pink’ | CI7523-003

Ook de Nike D/MS/X React Vision ‘White/Pink’ is een opvallende. De sneaker heeft nu iets rustiger en subtielere kleuren maar toch blijft het een eye catcher. Deze heeft een grijze basis gekregen, die ook van open naadloos mesh is ontworpen. Hier is er gebruik gemaakt van roze, bruine, gele en oranje details. Doordat de sneaker bezit over de nieuwste technologie van Nike loopt die comfortabeler dan ooit tevoren.

Release info

Aankomende Donderdag 12 maart 2020 zijn deze sneaker verkrijgbaar, wees er vroeg bij want ze droppen al om 09:00 uur. Ze zullen verkrijgbaar zijn voor zowel vrouwen en heren voor een prijs vanaf €129,-. Wil je nou altijd up to date blijven over de nieuwste sneakers? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

Nike D/MS/X React Vision 'Light Bone'

CD4373-001 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders

Nike D/MS/X React Vision 'White/Pink'

CI7523-003 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders