Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Iridescent komt in maar liefst twee colorways beschikbaar

17 februari 2020 14:16
De Nike Air Force 1 Iridescent komt in maar liefst twee colorways beschikbaar

Ladies, goed nieuws! Nike komt niet met één maar met maar liefst twee nieuwe Air Force 1 Iridescent colorways. Ze zijn redelijk basic, maar dit maakt ze zeker niet saai. De schoen heeft namelijk een fantastische finishing touch. Wij zeggen je het al, dit is de perfecte voorjaarssneaker!

De Nike Air Force 1 is ontworpen door Bruce Kilgore en kwam voor het eerst op de markt in 1982. Sindsdien is er ook weinig veranderd aan het design van de sneaker. Een kenmerk van de Nike Air Force is het kleine medaillon op de neus wat aan de veters zit bevestigd. De schoenen zijn verkrijgbaar in een laag, midden en hoog model.

AF1 White Iridescent’ | CJ1646-100

De sneaker is gemaakt van stevig leer en is een laag model. De kleur van de sneaker is wit. Als finishing touch is de swoosh holographic van kleur. Om het thema helemaal af te maken is ook het label op de tong holographic. De binnenkant van de schoen zal wit zijn en ook het medaillon op de neus is wit.

Nike Air Force 1 'White Iridescent'

CJ1646-100 · Prijs vanaf €149,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Iridescent
Air Force 1 Iridescent
Air Force 1 Iridescent
Air Force 1 Iridescent

AF1 ‘Pink Iridescent’ | CJ1646-600

Wit is niet de enige colorway waar Nike mee komt, er komt namelijk ook nog een roze colorway. Dit is de Nike Air Force 1 ‘Pink Iridescent’. De Nike Air Force 1 ‘Pink Iridescent’ is in principe hetzelfde als de ‘White Iridecent’. De Swoosh en het label op de tong zijn net zoals de witte colorway, holographic van kleur. De binnenkant van de sneaker zal roze zijn en de zool is wit van kleur.

Wanneer deze colorway precies uit zal komen, is helaas nog niet bekend. Wel worden deze nog verwacht in het voorjaar van 2020. Ben jij nu al helemaal verliefd geworden op deze sneakers? Houd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste sneaker releases.

Nike Air Force 1 'Pink Iridescent'

CJ1646-600 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders