Skip to content
Upcoming

Nike dropt snel twee toffe colorways op ACG MOC 3.0

12 mei 2020 15:37
Nike dropt snel twee toffe colorways op ACG MOC 3.0

Er staat weer iets tofs op de planning, en dit keer worden we dubbel getrakteerd door Nike met wel twee nieuwe ACG MOC 3.0 colorways. De sneakers zijn één van de belangrijkste eye catchers van de ACG lijn. Dit keer zijn ze vroeg, want de ‘Tie-Dye’ en ‘Midnight Navy’ beloven al op donderdag 14 mei 2020 te droppen. Lees dus snel verder voor alle informatie!

Nike ACG MOC 3.0 ‘Tie-Dye’ | CW2463-300

De Nike ACG MOC 3.0 ‘Tie-Dye’ is een nieuw ontwerp die bij vele in de smaak valt. Het paar is volkomen uniek en heeft het uiterlijk van een sneaker, maar je ziet ook een soort pantoffel/instapper terug. Dit paar heeft een bijzonder uiterlijk, de sneaker heeft namelijk een Tie-Dye colorway gekregen. Er is gekozen voor een asymmetrisch bovenwerk, lager op de laterale kant en hoger op de mediale kraag. Hierboven op is gekozen voor een Tie-Dye colorway die zich in een spiraalvormige manier verwekt op het bovenwerk. Deze combineert felle retro kleuren als, geel, oranje, rood, paars en blauw op een levendige manier.

Nike ACG MOC 3.0 ‘Midnight Navy’ | CT3302-400

De Nike ACG MOC 3.0 ‘Midnight Navy’ is voorzien van een lichtgewicht stofje, met een doorgestikt steekpatroon. Voor de colorway is er gekozen voor een strakke donkerblauwe kleur, zogeheten ‘Midnight Navy’. Dit zie je terug op de gehele bovenwerk, met nog wat donkere kleuren als accenten die je terug ziet komen op de voorvoet en de kraag.

Release info

Beide heerlijke colorways beloven al heel snel te droppen, ze zullen vanaf donderdag 14 mei 2020 verkrijgbaar zijn bij Nike en diverse geselecteerde Nike retailers. Vanaf €89,- kan je ze coppen, maar wees er vroeg bij. Beide paren zijn gewild en je zult er vroeg bij moeten zijn, om 09:00 uur staan ze online. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date over de nieuwste sneakers.

Nike ACG Moc 3.0 'Tie-Dye'

CW2463-300 · Prijs vanaf €51,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

Nike ACG Moc 3.0 'Midnight Navy'

CT3302-400 · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike