Skip to content
Upcoming

Nike dropt snel een strakke colorway op Blazer Mid ’77

29 april 2020 14:37
Nike dropt snel een strakke colorway op Blazer Mid ’77

1 mei is dé dag vol releases, deze dag zit vol met verrassingen. En wij zijn extra gelukkig, want dit keer zit er weer een Blazer Mid ’77 van Nike tussen met een hele strakke colorway. De Blazer is één van de oudste sneakers van Nike, een echte klassieker dus. De sneaker is de afgelopen tijd vaker uitgekomen en heeft naast klassieke ook veel nieuwe colorways gekregen, waaronder de nieuwste; Vintage White. 1 mei zal het paartje dus droppen, voor meer info lees snel verder.

De Blazer Mid van Nike gaat al mee vanaf de jaren 70 het is er dus één die in de geschiedenisboeken niet mag ontbreken. Hij kwam uit in 1973 als een pure basketbalschoen. De Blazer werd zeer gewaardeerd door George ‘The Iceman’ Gervin en zo werd de sneaker al snel bekender en bekender. De sneaker werd niet heel lang daarna gedragen door skateboarders en groeide uit tot lifestyle schoen.

Nike Blazer Mid ’77 Vintage ‘White’ | CW7583-100

De nieuwste colorway geeft het echte oldskool effect weer van het eerste Nike basketbal tijdperk. Met een beige midsole lijkt het net alsof je het paartje al een behoorlijke tijd hebt bewaard, dit geeft de sneaker een echt vintage tikje. Natuurlijk is er gebruik gemaakt van wit leder, dit zie je terug op de gehele boven basis. Ook de buitenzool heeft een wat gelige kleur gekregen van rubber, zo ligt het vintage gevoel er echt dik op.

Release info

Nog heel even wachten dus, dan zal het paar droppen op vrijdag 1 mei. Je moet wel een wekker zetten want ze staan om 09:00 uur online. Voor 100,- euro kan je ze bemachtigen, en we kunnen je alvast als tip meegeven; wees er snel bij. Ze zijn geliefd en zullen zeker hard gaan. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Nike Blazer Mid '77 Vintage 'Wit'

CW7583-100 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike