Skip to content
Upcoming

Nike dropt een shiny, nieuwe colorway op Air Max Plus

25 februari 2020 15:41
Nike dropt een shiny, nieuwe colorway op Air Max Plus

Het is weer zover! Nike heeft weer een nieuwe colorway op de Air Max Plus gedropt. Dit keer heeft de sneaker te gekke ‘metallic’ details, die je niet wilt en ook niet kan missen. De 21 jarige klassieker is tegenwoordig echt een paartje die je in je kast moet hebben. Er is nog geen releasedatum bekend maar… Air Max Day staat alweer om de hoek, en wie weet dropt die dan!

Geïnspireerd

De Air Max Plus is ontworpen in 1998, de sneaker heeft na al die jaren altijd zijn klassieke uiterlijk behouden. De nieuwste colorway op de Nike Air Max Plus is geïnspireerd door het strand van Florida. Zie je ook wel terug in de sneaker toch? Een zonsondergang, de blaadjes van palmbomen razen door elkaar heen. Verderop zie je diep in de zee een walvis, zijn staart steekt er boven uit. Nou ja.. niet letterlijk natuurlijk. Maar zo hebben ze wel de sneaker geschetst! Met deze gedachte, heeft de bedenker McDowell een heerlijke sneaker neergezet. In die tijd dat hij op dat strand lag, was hij nog geeneens werkzaam bij Nike. Dit is alweer bijna 21 jaar geleden.

Nike Air Max Plus | CW2646-100

De basis van de Nike Air Max Plus is wit. De strakke lijntjes die de palmboom moet voorstellen, loopt over de sneaker heen en heeft een zilver metallic kleurtje. Dit loopt door tot de tong, de hiel en de neus. De ‘Mudgaurds’ zitten onder de swoosh, die zijn van ‘Metallic Green’. En als extraatje: een wit met oranje Air Unit.

Release info

Er is nog geen releasedatum vrijgegeven, maar over een paar dagen is het alweer maart. Dan is het nog maar 26 nachtjes slapen, en kunnen we weer Air Max Day vieren. Er is een grote kans dat de shiny sneakers rond die dag worden released. Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers? Houd onze releasekalender in de gaten.

Nike Air Max Plust 'Metallic Green'

CW2646-100 · Prijs vanaf €310,-

Naar alle aanbieders

Images By Nike