Skip to content
Upcoming

Nike dropt opnieuw een heerlijke colorway op Air Max 270 React

21 april 2020 08:49
Nike dropt opnieuw een heerlijke colorway op Air Max 270 React

De Nike Air Max 270 React is een populair model en het ontvang momenteel de ene naar de andere harde colorway voor zowel mannen, vrouwen als voor kids. De sneaker smelt de twee werelden van lifestyle en comfort samen in één strak model en is niet meer weg te denken uit de sneakerwereld. En dat snappen wij heel goed. Nu heeft Nike de ‘Midnight Turquoise’ bekend gemaakt, die op 1 mei 2020 wordt verwacht.

Nike Air Max 270 React ‘Midnight Turqouise’ | CT1264-103

Als je er alleen al naar kijkt krijg je er vlinders van in je buik, want er is goed gespeeld met de kleurencombinaties. Ze hebben een gehele witte basis met daarover heen wat verschillende overlays in diverse kleuren als, donker roze, donker groen, een mosterd gele kleur. Natuurlijk kan de Air Max 270 unit niet missen en zorgt de volledige Nike React middenzool van foam de hele dag lang ongekend comfort van hak tot teen.

Release info

De Nike Air Max 270 React ‘Midnight Turqouise’ is een echt pracht paar en wordt verwacht in 2020 bij Nike en Nike retailers vanaf 160,- euro, helaas is dat nog de enige informatie die is vrijgegeven. Houd ons daarom in de gaten, dat kan via de releasekalender. Zo ben je altijd up to date over de nieuwste weetjes.

Nike Air Max 270 React 'Midnight Turquoise'

CT1264-103 · Prijs vanaf €103,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike