Skip to content
Upcoming

Nike dropt nieuwe Air Max 1’s

4 december 2020 14:32
Nike dropt nieuwe Air Max 1’s

In navolging van de Spiral Sage en de Mystic Dates color-ways van eerder dit jaar, dropt Nike nu weer twee Air Max 1’s. Wederom exclusief in Azïe. Vooralsnog.

Verrassende gelijkenis

Afgelopen dagen kwam Atmos Japan als eerste met het nieuws naar buiten dat er twee nieuwe Air Max 1’s in aantocht zijn. Deze twee nieuwe colorways hebben een sterke gelijkenis met twee eerder uitgebrachte Air Max 1’s. De Spiral Sage en de Mystic Dates. Deze twee releases werden eerst exclusief in Azië uitgebracht en hebben later nog een kleine release in de Verenigde Staten gehad. Over een Europese release is nog steeds niets bekend.

Nike Air Max 1 LV8

De twee nieuwe Air Max 1’s hebben net als de twee vorige uitvoeringen een volledig lederen bovenwerk. De tong van de schoen is de enigste uitzondering, deze is opgebouwd uit mesh. Het meest herkenbare detail op al deze Air Max 1’s is toch wel de mini-swoosh die prettig preikt op de neus van de schoen. De twee nieuwe releases bestaan uit twee kleur opstellingen. Eenmaal de versie met een donker groene (Dark Teal) mudguard, swoosh en buitenzool. Het binnenwerk, de veters en de middenzool zijn uitgevoerd in het wit. De andere colorway heeft een oranje/rode (Martian Sunrise) mudguard, swoosh en buitenzool. Ook bij deze Air Max 1 zijn het binnenwerk, de veters en de middenzool uitgevoerd in het wit.

Nike dropt nieuwe Air Max 1’s alleen in Azië

Er is voor beide LV8 Air Max 1’s nog geen Europese release datum bekend. Of er ook echt een Europese release gaat komen is helaas nog een raadsel. Wij hopen het in ieder geval wel. Voor wie echt niet kan wachten, is er altijd nog de optie om via Stockx of een ander resell platform de schoen te bemachtigen. Hou onze release kalender voor Stockx drops goed in de gaten en download onze app voor actuele release reminders.

Check hieronder gedetailleerde foto’s

Air Max 1 LV8
Air Max 1 LV 8
Air Max 1 LV8
Air Max 1 LV8
LV 8
Air Max 1