Skip to content
Upcoming

Nike dropt in 2021 het Air Max ‘Surplus Supply’ pack

17 maart 2021 16:58
Nike dropt in 2021 het Air Max ‘Surplus Supply’ pack

Nike dropt in 2021 een Air Max ‘Surplus Supply’ pack. In dit pack zitten de Air Max 90 en de Air Max 95. Al jarenlang halen sneakermerken inspiratie voor hun designs uit military gear. Zo wordt er regelmatig camouflage print gebruikt op sneakers, maar ook verschillende materialen of extra toevoegingen. Dit keer heeft Nike ook verschillende elementen van legeruniformen gehaald als inspiratiebron. Benieuwd welke dit zijn? Bekijk dan hieronder het Nike Air Max ‘Surplus Supply’ pack.

Air Max 'Surplus Supply'
Air Max 'Surplus Supply'

Air Max 90 ‘Surplus Supply’ | DD5354-222

Het eerste model dat in het pack zit is de Air Max 90. In 2020 releasde Nike al drie verschillende colorways op de AM90 in een ‘Surplus’ pack. De schoenen bevatten materialen die geschikt zijn voor elke weeromstandigheden. Ook dit nieuwe AM90 design bevat stevige materialen die tegen elke weerconditie zouden moeten kunnen.

Verder bevat de sneaker zachte materialen in verschillende kleuren. Zo valt het kakigroen erg op en de verschillende grijstinten die goed bij het leger thema passen. Wat verder opvalt, is de shroud perched op de tong die je er af kunt halen. Sommigen zeggen dat het idee komt van enkele collabs met Travis Scott. Op de shroud perched staan ook verschillende cijfers in een lettertype dat doet denken aan de stijl van het leger. Dit lettertype is ook in het oranje gebruikt op de Air bubble in de zool. Deze felle kleur is bijvoorbeeld ook terug te zien op de swoosh op de toe en het logo op de tong. Het oranje is waarschijnlijk afgeleid van MA-1 flight jackets.

Air Max 90
DD5354-222
Air Max 'Surplus Supply'
Nike Air

Air Max 95 ‘Surplus Supply’ | DD5365-222

Ook op de Air Max 95 is het leger thema goed terug te zien op de sneakers. Wat meteen opvalt is het ‘zakje’ op de tong. Velen denken dat dit ook weer is afgeleid van de Travis Scott collabs. Verder doet het zakje denken aan bijvoorbeeld legerbroeken, het lettertype is eveneens in dezelfde leger stijl gemaakt.

De colorway bevat dezelfde groene en grijze kleuren als die van de AM90. Zo valt ook op dit model de groene, suède toe en onderste laag op van de sneakers. Wat wel verschilt, is het transparante synthetische materiaal naast de tong. Daarnaast zijn op de AM95 ook oranje details te zien op bijvoorbeeld de Nike logo’s en swooshes.

DD5365-222
Air Max 95
Air Max 'Surplus Supply'
Nike Air Max

Ben jij enthousiast over deze stoere uitvoeringen van de Air Max 90 en Air Max 95 uit het Air Max ‘Surplus Supply’ pack? Houd dan zeker de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten om de officiële releasedatum in 2021 niet te missen! Waarschijnlijk gaat de AM90 beschikbaar zijn vanaf €150 en de AM95 vanaf €180.

Nike camo

Nike Air Max 90 'Surplus Supply'

DD5354-222 · Prijs vanaf €250,-

Naar alle aanbieders
Green sneakers

Nike Air Max 95 'Surplus Supply'

DD5365-222 · Prijs vanaf €218,-

Naar alle aanbieders