Skip to content
Upcoming

Nike dropt hele lieve pastel kleuren op de Air Max 90

25 maart 2020 15:35
Nike dropt hele lieve pastel kleuren op de Air Max 90

Aanstaande donderdag is het Air Max Day 2020. Het is nogal een week voor de Swoosh’s Air Max 90 aangezien het model een grote rol speelt op de grote dag. Fans zoals wij zitten met smacht geduldig te wachten tot Nike de Air Max 90 ‘Duck Camo’ dropt en ondersteunende releases als de Air Max 2090. Daarnaast kom Nike binnenkort met een vrouwelijke colorway die goed bij het seizoen past, namelijk de Air Max 90 ‘Washed Coral’.

Nike Air Max 90 ‘Washed Coral’ | CT1030-101

Wat een prachtig paartje is de ‘Washed Coral’, met de lichte kleuren paletten die zijn gebruikt bij de colorway is het een hele schone sneaker. Dit zie je ook zeker weten terug, met witte basislagen met zachtere pastelkleuren die samenvoegen. Het grootste deel van de sneaker is van mesh en leer, dit vind je terug op het bovenwerk. Dit zie je terug tot aan de tussen zolen, totdat het wordt overgenomen door een engelachtige strook terwijl de ‘Washed Coral’ zich een weg baant naar de eyestays, teo loopvlakken en Air Unit mallen. Bovendien zorgen de spatborden voor meer contrasterende elementen wanneer ze aankomen in een gedempte ‘mauve’.

Release info

Helaas is er nog geen exacte datum vrijgegeven, maar de Nike Air Max 90 zullen zeker weten nog in 2020 gereleased worden. Voor 150,- kunnen ze van jou zijn en kan je ze vinden bij natuurlijk Nike en Nike retailers. Wees er snel bij, want ze zullen hard gaan dit lieve paartje. Wil je er als eerste bij zijn? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben je altijd up to date over de nieuwste sneakernieuwtjes en releases.

Nike Air Max 90 'Barely Rose'

CT1030-101 · Prijs vanaf €53,-

Naar alle aanbieders
Images by: Sneakernews