Skip to content
Upcoming

Nike doet het onverwachte en geeft de Air Force 1 een handvol aan nieuwe stijlen

25 september 2019 14:39
Nike doet het onverwachte en geeft de Air Force 1 een handvol aan nieuwe stijlen

Sinds het jaar 1982 mogen wij genieten van dit de legendarische Nike Air Force 1. Nike heeft dan ook al honderden verschillende versies uitgebracht van het icoon en dat zullen er ook zeker nog veel meer gaan worden. Voor de aankomende releases hebben ze iets leuks bedacht.

De creativiteit van de gigant is enorm. Ze hebben ontzettend veel variatie toegepast op de sneaker. Er is voor iedereen wel wat wils. In de periode van oktober 2019 tot en met december 2019 van dit jaar zullen al deze pareltjes releasen. Houd dus goed onze website in de gaten want we verwachten ieder moment meer informatie.


We beginne bij het Gore-Tex Pack. Deze Pack is ideaal voor het weer straks in de winterdag. Als je kijkt naar het eerste paartje zie je dat hij een Air Force 1 Duck Boot look heeft gekregen. Daarnaast heeft hij natuurlijk ook een verlenging boven op de enkel. De tweede colorway is wat subtieler. Deze heeft een strakke groene upper en een nette gumsole. Zoals de naam al zegt zijn deze sneakers helemaal water dicht.


HO19 AF1 31

Nike heeft ook aan de NBA fans onder ons gedacht. Er komen dan ook verschillende lage en hoge colorways uit van het NBA Pack. Op de heel van de sneaker hebben ze een satin stof aangebracht en ze werken voor het eerst met een split-up Swoosh. Op alle sneakers hebben ze ook een logo van de competitie geplaatst.


HO19 AF1 53 Air Force 1

Een jaar geleden is de eerste ‘Skeleton’ colorway uitgebracht. Dit was zo’n groot succes dat ze hebben gekozen om nog een colorway uit te brengen. Eigenlijk is hij hetzelfde als de eerste colorway maar er is toch best wel groot verschil. Inplaats van een witte body heeft hij een zwarte body gekregen. Ik denk dat we allemaal kunnen zeggen dat dit weer een must have gaat worden.


HO19 AF1 27 Air Force 1

Nike komt ook weer met een Swoosh Pack. Bij deze Pack ga je op de toeboxen kleine Swooshes vinden. Daarnaast vind je ook het woord ‘Swoosh’ onder de veters in een rode kleur. De look van deze sneaker oogt misschien wat simpel, maar de details zullen er ontzettend strak uitzien.


HO19 AF1 48 Air Force 1
Images by: Nike

De populaire animal print kon Nike natuurlijk niet achter wegen laten. Ze hebben dit keer dan ook voor een Snakeskin gekozen. En niet zo maar een, een die over de gehele body van de sneaker loopt. Daarnaast bevinden er nog een zwarte Swoosh en tanglap op de sneaker.