Skip to content
Upcoming

Nike Cross Trainer 3 Low ‘Infrared’ release info

16 juli 2020 09:04
Nike Cross Trainer 3 Low ‘Infrared’ release info

In april doken de eerste geruchten op van de Nike Cross Trainer 3 Low ‘Infrared’ en aankomende vrijdag, 17 juli 2020, is het zo ver! De sneaker released eindelijk in de OG colorway.

Nike besloot in het begin van april dat ze het model terug wilde brengen en al gauw kwam het nieuws naar buiten dat er maar liefst drie colorways aan zouden komen. Namelijk een ‘Neptune Green’ colorway en een ‘Hyper Cobalt’ colorway. Daarnaast zou de OG ‘Infrared’ colorway droppen en nu is eindelijk het moment daar!

Nike Cross Trainer 3 Low ‘Infrared’ | CN0924-101

De ‘Infrared’ colorway hebben we al een aantal keer eerder zien verschijnen op verschillende modellen, zoals de Air Max 90 en de Air Jordan 6. De colorway bestaat uit een kleurcombinatie van wit, zwart en infrarood. Deze combinatie geeft de sneaker gegarandeerd een nostalgische look. De Swoosh heeft overigens een grijze kleur gekregen.

Aankomende vrijdag 17 juli 2020 is het zo ver. De sneaker released om 09:00 ’s ochtends via Nike. Check onze Releasekalender voor meer informatie. Scroll naar beneden voor foto’s.

Nike Cross Trainer 3 Low 'Infrared'

CN0924-101 · Prijs vanaf €115,-

Naar alle aanbieders