Skip to content
Newsfeed

Nike Coaching Kids: the Power of Play helpt sport en spel te herenigen

21 september 2022 18:33
Nike Coaching Kids: the Power of Play helpt sport en spel te herenigen

Nike komt met een nieuw programma in de Nike Training Club app, genaamd Coaching Kids: the Power of Play. Samen met Leeds Beckett University en ICOACHKIDS heeft het merk een training ontworpen die jeugdcoaches gaat opleiden over hoe ze het spelgevoel terug kunnen brengen in de sport. Kinderen houden van spelen en iedereen kan het plezier van sport voor kinderen aanwakkeren met de juiste coaching tools. Lees hier meer informatie over het nieuwe programma!

Het programma is onderdeel van Nike’s Made to Play campagne, met als doel om kinderen in beweging te krijgen. Het Coaching Kids: the Power of Play programma is een training dat je ondersteunt bij het motiveren van kinderen door middel van spelletjes, uitdagingen en bewegingsvaardigheden.

De training bevat educatieve video’s over de kracht van spel en begeleidt coaches bij het opbouwen van klassen door middel van instructievideo’s en tips van deskundigen. Hiermee krijgen de coaches de tools die ze nodig hebben om lichaamsbeweging op een speelse, boeiende manier aan te moedigen.

Iedereen, coaches, gymleraren, ouders of verzorgers die meer wil weten over de speelse manier van coachen kan het programma volgen. Download de Nike Training Club app om gelijk aan de slag te gaan! Bekijk de video hieronder voor meer informatie!