Skip to content
Upcoming

Nike brengt ons binnenkort twee nieuwe colorways op de Blazer Low Leather

6 september 2020 18:00
Nike brengt ons binnenkort twee nieuwe colorways op de Blazer Low Leather

Hoewel het Blazer Mid ’77 model momenteel erg populair is mogen we zijn kleinere broertje, de Blazer Low, niet vergeten. Nike brengt ons daarom ook op zondag 20 september 2020 twee nieuwe colorways op de Blazer Low Leather.

Van origine was de Blazer een van de eerste basketbalschoenen van Nike. In 1973 zag de sneaker voor het eerst daglicht en is tot de dag van vandaag een grote favoriet. De sneaker werd verkrijgbaar in high, mid en een low top versies.

Het Blazer Low model wordt gelukkig niet volledig links laten liggen. In juli kwam het nieuws naar buiten dat sacai x Nike twee colorways zouden hebben gecreëerd op de Blazer Low. Hier zijn ook al on-feet beelden van verschenen tijdens de presentatie van de sacai SS21 collectie. KLIK HIER voor meer informatie.

Nike Blazer Low Leather ‘Astronomy Blue’ & ‘Forest Green’ | CI6377-107 | CI6377-108

Van de twee nieuwe Blazer Low colorways zal het bovenwerk volledig zijn samengesteld uit leer in een witte kleur. Op de zijkanten zijn geen suède overlays meer te vinden zoals voorheen. De kleuren blauw en groen bedekken branding op de tong en op de hiel. Ook de Swooshes zijn verwerkt in deze kleuren. Onder het bovenwerk loopt een ‘Sail’ kleurige rubberen midsole die in combinatie met de gum outsole het design helemaal afmaakt.

Op zondag 20 september 2020 zullen beide colorways droppen voor een prijs van €90,- via Nike. Check onze Releasekalender voor meer informatie over beide sneakers. Scroll naar beneden voor foto’s van de colorways.


Nike Blazer Low Leather 'Astronomy Blue'

CI6377-107 · Prijs vanaf €51,-

Naar alle aanbieders
Nike Blazer Low Leather

Nike Blazer Low Leather 'Forest Green'

CI6377-108 · Prijs vanaf €50,-

Naar alle aanbieders
Nike Blazer Low Leather
Featured image by AAA