Skip to content
Newsfeed

Nike brengt ode aan San Francisco met Air Max 1 ‘The Bay’

27 februari 2023 16:34
Nike brengt ode aan San Francisco met Air Max 1 ‘The Bay’

Nike brengt een ode aan de Amerikaanse stad San Francisco met de Nike Air Max 1 ‘The Bay’. De stad staat ook bekend als the Bay Area. De Air Max 1 ‘The Bay’ heeft momenteel nog geen release datum, waarschijnlijk zal de sneaker in 2023 uitkomen bij Nike.

De Nike Air Max 1 ‘The Bay’ is alleen beschikbaar in GS maten. GS is de afkorting voor Grade School wat lagere school betekent. GS maten gaan van maat 35 tot en met maat 40.

De sneaker heeft vele details die een knipoog geven naar de City by the Bay. Zo staat er op een van de binnenzolen een kentekenplaat die je ziet op de auto’s in San Fran. Ook maakt deze Air Max gebruik van een pluizige tong met een speciaal ‘The Bay’ label. De pluizige tong is een verwijzing naar de verschillende dieren die in de San Francisco omgeving te vinden zijn. Ten slotte heeft de Nike Air Max 1 ook een speciale Swoosh in vorm van een veer, waarschijnlijk is dit wederom een verwijzing naar de wild life rondom de stad.

Er is nog geen release datum bekend voor de Nike Air Max 1 ‘The Bay’., maar tot die tijd kan je wel alvast genieten van deze officiële foto’s van het paar.

Check onze nieuws pagina om op de hoogte te blijven van alles wat gaande is in de sneaker community.

Nike Air Max 1 'The Bay' zijkant
Nike Air Max 1 'The Bay' bovenkant
Nike Air Max 1 'The Bay' achterkant
Nike Air Max 1 'The Bay' onderkant
Nike Air Max 1 'The Bay' tong shot
Nike Air Max 1 'The Bay' detail shot