Skip to content
Upcoming

Nike brengt de crepe zool terug naar de Air Max 1

10 oktober 2018 12:10
Nike brengt de crepe zool terug naar de Air Max 1

De Nike Air Max 1 heeft al veel verschillende ontwerpen gehad de afgelopen 30 jaar. Een van de meest bijzondere aanpassingen was de classic crepe zool die Tinker Hatfield heeft ontworpen. De zool is gemaakt van een speciaal latex materiaal. De zool wordt vaak geassocieerd met de zolen van de schoenen Clarks. De zool biedt extra flexibiliteit, comfort en een unieke uitstraling. We hebben deze zool al een lange tijd niet gezien maar hij is nu terug gekeerd op het model Air Max 1!

De Air Max 1 zal in twee colorways verschijnen die beide beschikken over de crepe zool. De eerste colorway beschikt over een eenvoudig dark/navy nubuck samenstelling. De rest van de sneaker heeft een zachte badstof op de tong en een donker blauwe/groene corduroy op de middenvoet. Op de hiel is burgundy suède en de witte tussenzool maakt het ontwerp af. De tweede colorway genaamd Wheat Gold/Rust Pink/Baroque Brown maakt ook gebruik van verschillende materialen.

Er is nog geen officiële releasedatum bekend maar we gokken dat Nike deze sneaker in het najaar uit gaan brengen. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 1 Premium ‘Dark Obsidian’

Releasedatum: 1 november 2018
Prijs:
€150,-
Colorway: Dark Obsidian/Cobalt Tint-Ocean Bliss
Stylecode: CD7861-400
Storelist>>


Nike Air Max 1 Premium ‘Wheat Gold’

Releasedatum: 1 november 2018
Prijs:
€150,-
Colorway: Wheat Gold/Rust Pink/Baroque Brown
Stylecode: CD7861-700
Storelist>>