Skip to content
Newsfeed

Nike breidt samenwerking met Zalando en JD Sports uit

6 oktober 2022 14:00
Nike breidt samenwerking met Zalando en JD Sports uit

Nike zet een volgende stap in de samenwerking met Zalando en JD Sports. Zo kun je nu je Nike account koppelen aan die van de retailers. Hierdoor profiteer je van exclusieve ervaringen exclusief voor Nike members. De twee Europese retailers zijn hiermee onderdeel van Nike’s ‘Connected Partnership’ loyaliteitsprogramma.

Nike wil de connectie met wereldwijde klanten verbreden door de digitale diensten, zoals exclusieve producten en toegang tot het loyaliteitsprogramma, aan te bieden aan members die het merk kopen via de Europese retailers Zalando en JD Sports.

Wanneer je de twee accounts koppelt, kun je toegang krijgen tot aankondigingen van nieuwe producten, exclusieve items en nieuwe digitale ervaringen. Momenteel is de functie om je accounts te koppelen al live bij JD Sports en in oktober 2022 zal deze optie beschikbaar zijn bij Zalando.

Met deze samenwerking krijgt Nike een goed beeld van alle aankopen van Nike members en kunnen Zalando en JD Sports een breder scala aan producten en diensten aanbieden. Een succesvolle partnership waar klant en merk iets aan zullen hebben!

JD Sports CEO Régis Schultz vertelt hoe deze samenwerking voor beide merken voordelig is: ‘It amplifies the combined strength of [our] brands with our shared consumers, by leaning into their behaviour and journeys and creating new, richer and more engaging experiences‘.

Hier blijft het echter niet bij, Nike is van plan om binnenkort nog meer partners aan te kondigen. Houd daarom vooral de Sneakerjagers nieuwpagina in de gaten voor updates!

Nike JD
Nike Zalando
Nike JD