Skip to content
Newsfeed

Nike breidt de Air Footscape Woven collectie uit met de ‘Night Maroon’

20 oktober 2023 19:39
Nike breidt de Air Footscape Woven collectie uit met de ‘Night Maroon’

De Air Footscape Woven krijgt steeds meer de aandacht van Nike. Langzaam maar zeker wordt de collectie uitgebreid met nieuwe kleurvarianten die dit najaar en in 2024 worden gelanceerd. Een verwachte toevoeging voor het herfstseizoen is de Nike Air Footscape Woven ‘Night Maroon’!

Dit model, geïnspireerd door de Japanse ontwerper Hiroshi Fujiwara, is een van de silhouetten van Nike die een toegewijde fanbase heeft gecreëerd. Dit heeft hij te danken aan zijn innovatieve ontwerp.

Eerder dit jaar hebben Union LA en Bephies Beauty Supply al twee versies van de Air Jordan 1 aangepast om Air Footscape Woven geïnspireerde stijlen te creëren.

Deze nieuwste ‘Night Maroon’ uitvoering heeft een suède bovenwerk in een diep rode kleur. Dit wordt gecombineerd met bijpassend rood voor de kenmerkende geweven details en het asymmetrische vetersysteem. Onder het bovenwerk bevindt zich een gebroken witte tussenzool en een rode rubberen buitenzool om het design compleet te maken.

Nike heeft nog geen exacte releasedatum vrijgegeven. Wel zijn de geruchten dat de release van de Air Footscape Woven ‘Night Maroon’ voor het einde van 2023 zal plaatsvinden. Bekijk nu eerst de officiële beelden hieronder, terwijl we wachten op meer informatie!

Nike Air Footscape Woven 'Night Maroon'
Nike Air Footscape Woven 'Night Maroon' bovenwerk
Nike Air Footscape Woven 'Night Maroon' achterkant
Nike Air Footscape Woven 'Night Maroon' buitenzool
Nike Air Footscape Woven 'Night Maroon'
Nike Air Footscape Woven 'Night Maroon'
Nike Air Footscape Woven 'Night Maroon' details
Nike Air Footscape Woven 'Night Maroon' hiel