Skip to content
Upcoming

Nike Blazer Mid Vintage ’77 Velvet Brown

6 september 2020 12:00
Nike Blazer Mid Vintage ’77 Velvet Brown

Volgende week komt Nike met een nieuwe colorway voor de Blazer Mid Vintage ’77. Hij zal namelijk verschijnen in de kleur velvet brown. Wat origineel een populaire basketbal schoen was, is tegenwoordig meer een casual sneaker voor het alledaagse leven. Voortbordurend op zijn speelse persoonlijkheid, krijgt het lifestyle-lid weer een interessante stijlupdate.

De Nike Blazer kwam voor het eerst uit in 1973 en was die tijd de beste basketbal schoen van Nike. De sneaker had een lederen upper, nylon tong en rubberen zool. Een rubberen zool was die tijd het fijnst voor de basketballers. George Gervin, een Amerikaanse basketballer, maakten de Nike Blazer populair. George Gervin droeg elke wedstrijd de Nike Blazer. In 1980 groeide Nike bij de skate community en ontplofte in 2002. Skaters gebruikten voor het skateboarden de Nike Blazer, omdat de Nike Blazer een ruwe en stugge zool had.

Nike Blazer Mid Vintage ’77 Velvet Brown

Het bovenwerk is volledig getint in velvet brown en heeft interessante details in zowel materiaal als patroon. Bij deze colorway zitten leren accenten in plaats van de suède kenmerken die we van de Blazer Mid Vintage gewend zijn. De leren overlays maken onderscheid tussen gladde texturen in de keel en voorvoet. Bovendien vind je kleine vergulde treffers bovenop de eerste set veterlussen, evenals op de tong die de eerste zes cijfers van de stijlcode spellen.

Release

De Nike Mid Blazer Vintage in velvet brown komt 10 september uit om 9:00 uur ’s ochtends. Zet dus je wekker als je deze als eerste wilt bemachtigen! Check ook onze releasekalender om geen releases te missen. En vergeet niet op ‘herinner mij’ te klikken om ze niet uit het oog te verliezen.


Nike WMNS Blazer Mid VNTG '77 'Velvet Brown'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
nike blazer velvet brown
nike blazer velvet brown
nike blazer velvet brown
nike blazer velvet brown

Images by Nike