Skip to content
Upcoming

De Nike Blazer Mid komt in een experimentele colorway

5 september 2020 15:40
De Nike Blazer Mid komt in een experimentele colorway

De Nike Blazer Mid ’77 heeft het laatste jaar vooral een wit lederen bovenwerk gekregen met een gekleurde Swoosh, maar begint langzamerhand ook wat uitdagendere colorways te krijgen. Nu komt de sneaker in een erg unieke colorway wat nog nooit eerder is gezien op een sneaker.

De Nike Blazer Mid ’77 was een van de eerste basketbal sneakers van Nike. Ze werden oorspronkelijk uitgebracht in 1973 en waren verkrijgbaar als high top, mid en casual low top. De Blazer had als extra op het bovenwerk een oversised Swoosh. Talloze keren is de sneaker opnieuw uitgekomen en werd hij zelfs omgebouwd tot een skateboard sneaker.

Nike Blazer Mid ’77 | DC9170-001

Het wit lederen bovenwerk word bij deze colorway erg goed versiert. Zo zijn de eyestays gemaakt van grijs suede, is de Swoosh van zilver en is de overlay op de toebox van zwart/bruin leer. Een opvallend detail is natuurlijk de grote ‘verf’ strook die dwars over het midden van de sneaker loopt. Nog een apart, maar leuk detail is dat er op de enkel een zilveren vierkante patch zit. De sneaker wordt afgerond door een gespikkelde grijze midsole en fel roze outsole.

Een exacte releasedatum voor de sneaker is nog niet bekend, maar wordt ergens in de aankomende weken verwacht bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Nike Blazer Mid 'Silver Swoosh'

DC9170-001 · Prijs vanaf €127,-

Naar alle aanbieders
Nike Blazer Mid '77
Nike Blazer Mid '77
Nike Blazer Mid '77
Nike Blazer Mid '77
Images by Nike