Skip to content
Upcoming

De Nike BeTrue 2020 collectie dropt 6 juni

28 mei 2020 09:00
De Nike BeTrue 2020 collectie dropt 6 juni

Ook in 2020 viert Nike de Pride-beweging. Het merk komt met drie kleurrijke BeTrue colorways vol toffe details. Ook zien we de terugkeer van een wat onbekender model: De Nike Air Deschutz. De volledige capsule van Nike zal uitkomen op 5 juni bij Nike.com in Azie en de 19e bij geselecteerde Nike retailers en Nike.com. De Converse capsule komt iets eerder uit, namelijk op 29 mei.

Dit jaar ondersteunt Nike meer dan 20 organisaties die de LGBTQIA + -gemeenschap vooruithelpen, met een aantal subsidies die worden beheerd door de Charities Aid Foundation of America. De organisaties variëren van lokaal tot nationaal met een focus op belangenbehartiging in de sport, het creëren van veilige ruimtes en het verhogen van de geschiedenis van de gemeenschap. Sommige van deze non-profitorganisaties ontvingen vorig jaar ook subsidies van Nike; de voortzetting van de financiering is van vitaal belang in deze ongekende tijd

Nike heeft gekozen voor een leuke collectie sneakers voor deze BeTrue collectie. Nike heeft gekozen voor: de Air Force 1 Low, de Air Deschutz en de nieuwe Nike Air Max, de 2090. Alle colorways zijn uitgevoerd in een basiskleur (wit of zwart) met een toevoeging van vrolijke LGBTQIA+ kleuren.

Bekijk de BeTrue sneakers hieronder en kies alvast jouw favoriet want op 19 juni 2020 zullen ze uitkomen bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers. Check ondertussen ook de Sneakerjagers Releasekalender voor updates en meer. 

Nike Air Force 1 'BeTrue 2020'

CV0258-100 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
BeTrue
BeTrue
BeTrue
BeTrue