Skip to content
Upcoming

Nike dropt binnenkort de nieuwe AutoMax Adapt LE 01 sneaker die zijn eigen veters strikt

9 maart 2020 16:15
Nike dropt binnenkort de nieuwe AutoMax Adapt LE 01 sneaker die zijn eigen veters strikt

Al enige tijd is het Adapt BB model van Nike een opvallende sneaker, aangezien de sneaker zichzelf strikt. Het lijkt erop dat Nike zijn Adapt-lijn uit gaat breiden, want er zijn foto’s opgedoken van een nieuw model. We hebben het hier over de Nike AutoMax Adapt LE 01 in een futuristische colorway.

De Nike Adapt BB staat bekend om zijn futuristische look en om het feit dat de sneaker zichzelf kan strikken. Op 17 februari 2020 dook de eerste colorway op en ondertussen zijn er al meerdere colorways verschenen. Nu komt Nike dus met een nieuw model die ook zijn eigen veters strikt. De sneaker beschikt over een colorway die zeker de aandacht trekt.

Nike AutoMax Adapt LE 01 | CZ0232-002

Het bovenwerk beschikt over een neopreen constructie dat is gemaakt uit een stuk. Op het bovenwerk zijn meerdere 3D-achtige vormen te vinden, want hier moet de elektronica in verborgen worden, zodat de sneaker zichzelf kan strikken. Verder beschikt de sneaker over een grijze kleur, terwijl de hiel een felle oranje kleur heeft gekregen. Natuurlijk is er genoeg branding te vinden op het bovenwerk, zoals de Swooshes, de Air Max branding op de tong en op de heel cap. Achterin de midsole, die overigens ook gedeeltelijk neon oranje is van kleur, is een Air Unit te vinden. Het andere gedeelte van de midsole is wit van kleur met een lijnpatroon eroverheen. Aan de binnenkant van de midsole zijn knopjes te vinden waarmee je ervoor zorgt dat de sneaker strakker of losser om je voet heen zit.

Helaas is er nog geen releasedatum of iets bekend gemaakt, maar wel kunnen we alvast van de eerste foto’s van de Nike AutoMax Adapt LE 01 genieten. Bekijk ze hieronder! Check ook dagelijks onze Releasekalender, zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws over aankomende releases.


AutoMax Adapt LE 01
AutoMax Adapt LE 01
AutoMax Adapt LE 01
Images by @ModernNotoriety