Skip to content
Upcoming

Nike AM 95 en VM ’19 van het “Throwback Future” Pack

21 maart 2019 15:10
Nike AM 95 en VM ’19 van het “Throwback Future” Pack

Vandaag, donderdag 21 maart, heeft Nike het “Throwback Future” Pack gereleased. Gisteren hebben wij de Air Max 720 en de Air Max 97 uitgelicht en nu zijn de Air Max 95 en de VaporMax ’19 aan de beurt.

“Throwback Future” Pack

Het “Throwback Future” Pack is uitgekomen. Het Pack is een collectie van negen verschillende sneaker modellen. Het “Throwback Future” Pack bestaat uit de Air Max 95, Air Max 97, Air Max 270, Air Max 720, Air Max Dia, Air Max Plus, Air Max Deluxe, VaporMax ’19 en de VaporMax Run Utility. Nu zoomen we in op de Air Max 95 en de VaporMax ’19 voor verdere details.

De details

Vandaag is het “Throwback Future” Pack uitgekomen op nike.com. Klik HIER voor het gehele pack.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 95 RF 'Trowback Future'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

De Nike Air Max 95 is de eerste sneaker met een zichtbare Nike Air demping in de voorvoet. Deze sneaker is een update van het iconische design en is gemaakt van premium materialen voor een hoogwaardige look en feel. Het bovenwerk is gemaakt van leer en synthetisch materiaal en de zool is van rubber. Deze uitvoering van de Air Max 95 is er voor zowel heren als dames. Klik HIER voor het herenmodel en HIER voor het damesmodel.

Nike Throwback Future Pack
Nike Throwback Future Pack

Nike Air VaporMax 2019 'Trowback Future'

AR6631-001 · Prijs vanaf €142,-

Naar alle aanbieders

Nike’s VaporMax ’19 is ontworpen voor hardlopers, maar wordt ook als streetwear gebruikt. Deze sneaker heeft de lichtste en meest flexibele Air Max demping ooit. Je voet wordt ondersteunt door geweven stretchmateriaal. Dit geeft een licht gevoel terwijl externe verstevigingen in de hak je voet omsluiten. Het rekbare bovenwerk is gemaakt van textiel en synthetisch materiaal. Ook is de sneaker enorm flexibel doordat de demping alleen is geplaatst op plekken waar dit nodig is. Deze sneaker is verkrijgbaar voor heren, dames en kinderen. Klik HIER voor het herenmodel en HIER voor het damesmodel. Voor het kindermodel klik je HIER.

Nike Throwback Future Pack
Nike Throwback Future Pack