Skip to content
Where to Cop

Nike Air VaporMax "Platinum"

21 september 2017 09:51
Nike Air VaporMax "Platinum"

Vergeet de revolutie niet. In 1987 werd de Air Max serie gecreëerd: de eerste schoenen met zichtbare Air. Wat begon als een experiment met demping, groeide al snel uit tot een icoon op de baan — en op straat. Door de jaren heen is het design keer op keer vernieuwd, maar de rijke geschiedenis blijft. De Air VaporMax zet de Air revolutie voort. De volledig zichtbare demping brengt de Air Max naar nieuwe hoogten, en het flexibele Nike Flyknit bovenwerk maakt de schoen de lichtste, meest flexibele Air Max ooit. Het oorspronkelijke idee om Air zichtbaar te maken, ontstond drie decennia geleden. Nu is het werkelijkheid geworden met de Air VaporMax.

De Nike Air VaporMax "Platinum" is in maart voor het eerst gereleased in de "Platinum" colorway, dit was echter ook de eerste colorway/release van de Air VaporMax. In de afgelopen maanden hebben we een hoop colorways gezien op de Air VaporMax en kunnen we met zekerheid zeggen dat de sneaker een hype/must-have item geworden is én terecht!

Als we kijken naar de "Platinum" zien we dat er uiteraard weer gebruik gemaakt is van het enorm flexibele en comfortabele Flyknit materiaal wat er voor zorgt dat je voet goed ondersteund wordt maar ook genoeg zuurstof krijgt. De upper is volledig in een platinum colorway en uiteraard is onder de upper de all-mighty Air VaporMax zool geplaatst.

De Nike Air VaporMax is op 22 september om 09:00 verkrijgbaar.

NIKE AIR VAPORMAX "PLATINUM"
Color: Platinum/White
Stylecode: 849557-004
Price: €210,-
Releasedatum: 22 september
Storelist: >> Klik hier <<

Voor je dagelijke sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.