Skip to content
Upcoming

Nike Air Vapormax komt met ‘Dot’ patroon op Flyknit 3

19 februari 2020 09:00
Nike Air Vapormax komt met ‘Dot’ patroon op Flyknit 3

De Nike Air Vapormax heeft weer een nieuwe Flyknit 3 colorway uitgebracht. Niet zo heel lang geleden brachten ze een exclusieve ‘Flyease’ helemaal in trans van de olympische spelen in Tokyo uit. De swoosh die ze daar op hebben geplaatst, hebben ze nu ook op de nieuwste Flyknit 3 gezet. Maar dat is natuurlijk niet het enige, ze zien er weer super strak uit met gave nieuwe details. Nieuwsgierig naar wat de Flyknit nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder.

Nike Air Vapormax Flyknit 3 | CU1926-001

In februari 2017 kwam Nike Vapormax voor het eerst uit, dit was voor het merk een hoogtepunt want het een echte innovatie. Het Flyknit 3 model bestaat nu nog maar een jaartje, maar heeft al veel releases meegemaakt. De schoen staat op zichzelf doordat de zool een VaporMax Unit heeft, dat geeft een licht gevoel waardoor ze ideaal zijn voor elk gebruik. Op de renbaan of gewoon voor doordeweeks.

De sneaker bestaat vooral uit zwart maar heeft te gekke oranje details in de swoosh en op de hak van de schoen. Doordat hij voor het meest bestaat uit zwart ziet hij er super strak uit, door de verschillende kleuren oranje ‘dots’ valt de sneaker wel op, ze wouden hiermee een illusie creeëren. En hoe dat gelukt is! De schoen is ontworpen zodat je hem makkelijk aan en uit kan trekken. Dit komt door de sok bovenop de upper. Op het tonglabeltje staat er ‘AIR’ en ‘VAPORMAX’ waardoor je nog even herkenning krijgt. Natuurlijk lopen de schoenen heerlijk, zoals we gewend zijn van de Vapormax.

Verkrijgbaar

De Nike Air Vapormax Flyknit 3 is nu verkrijgbaar op verschillende sites, die kan je vinden op een rijtje op de site van Sneakerjagers. Kijk snel! Misschien zit jouw maat er nog tussen. De schoenen zijn te koop vanaf 198,-. Benieuwd naar nog meer sneakers of releases? Houd onze releasekalender in de gaten, wie weet heb jij binnenkort wel weer een nieuw paar binnen.


Nike Air VaporMax Flyknit 3

CU1926-001 · Prijs vanaf €256,-

Naar alle aanbieders
Images by: Sneakernews