Skip to content
Upcoming

Nike Air VaporMax EVO NRG ‘What The’: 7 Iconen in 2 Schoenen

12 februari 2021 16:44
Nike Air VaporMax EVO NRG ‘What The’: 7 Iconen in 2 Schoenen

Nike heeft door de jaren verschillende Air Max sneakers ontworpen. Sommige zijn uitgegroeid tot echte iconen in de sneakerscene. Om deze iconische Air Max designs te vieren, heeft Nike een paar schoenen gecreëerd die verschillende delen van deze sneakers bevat. Bekijk hier de unieke details van de Nike Air VaporMax EVO NRG ‘What The’ die zal releasen op 18 februari 2021.

Nike Air Vapormax EVO NRG 'What The'
Nike Air Vapormax 'What The'
Images by Nike

Nike Air VaporMax

De Nike Air VaporMax lanceerde op 26 mei 2017 oftewel: op Air Max Day. Dit was een revolutionair model van Nike omdat er nieuwe technieken werden gebruikt. Zo staat de VaporMax bekend om de opvallende zool die zich onder de sneaker bevindt. Deze zool bevat het meeste ‘Air’ in de zool dan welke andere sneaker dan ook. De nieuwe EVO geeft het perfecte voorbeeld dat innovatie met geschiedenis gecombineerd kan worden.

Air Max sneakers
Images by Stockx

Air VaporMax EVO NRG ‘What The’: Details

Wat meteen opvalt aan dit nieuwe design, is dat de schoenen elk verschillende details bevatten. Zo bevat de linkerschoen details van de Warhawk 90, Moon Landing 90, de Air Max 180 Comme Des Garçons en de OG Blue Air Max 1. De rechterschoen bevat details van de Air Max 98 Snakeskin, de OG Air Max Plus en de Air Max 97 Wotherspoon. Hoe langer je naar de Vapormax kijkt, hoe meer details je ziet. Misschien herken je wel de mond met tanden van de Warhawk 90, of de Swoosh van de Air Max 180 plus. Verder zijn het deel van slangenprint te herkennen van de AM 98 Snakeskin en de grijze reflecterende rand van de Moon Landing 90.

Nike Air Vapormax EVO NRG 'What The'
Vapormax EVO NRG 'What The'
Nike Air Vapormax EVO NRG
Nike Air Vapormax EVO NRG
Images by Nike

Wil jij de Nike Air VaporMax EVO NRG ‘What The’ zien te bemachtigen? Houd dan de Sneakerjagers Releasekalender goed in de gaten om een overzicht te krijgen van alle verkooppunten. De sneakers zullen releasen vanaf €215 op 18 februari 2021 om 9:00 uur via verschillende retailers.

Nike Air Vapor Max EVO NRG 'What The'

DD3054-001 · Prijs vanaf €134,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Vapormax EVO NRG
Image by Nike