Skip to content
Where to Cop

Nike Air VaporMax CS

8 september 2017 11:31
Nike Air VaporMax CS

Het ziet er naar uit dat Nike nog geen genoeg heeft gehad van de Nike Air VaporMax. De volgende VaporMax op het programma heeft echter wel een compleet nieuwe look.

De nieuwe Nike Air VaporMax CS heeft een geupgrade upper. Zo zien we dat er veel extra panelen zijn toegevoegd. De sneaker heeft wat looks van de Nike Air Max Tavas en de Presto maar blijft toch wel de unieke look behouden door de speciale VaporMax AIR unit. Naast de nieuwe details heeft de sneaker ook een dikkere binnenvoering gekregen, wat er voor zorgt dat deze sneaker dus ook ideaal voor de winter zou zijn.

Als we verder inzoomen op de sneaker zien we dat deze eigenlijk ook wel een goede winterse colorway heeft. De sneakers zijn gemaakt in diep groene kleuren met een donker blauwe air unit en blauwe details op de heel. De heel zelf is ook volledig anders dan de normale VaporMax releases. Zo is het font van de tekst "VaporMax" anders en zijn er meerdere, dikkere, panelen toegevoegd. Ook zien we dat er een mini-swoosh is toegevoegd aan de binnenkant van de sneaker.

Een exacte releasedatum van de Nike Air VaporMax CS is nog niet bekend dus houd onze social media kanelen goed in de gaten voor meer informatie!

Voor je dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.