Skip to content
Upcoming

Nike Air VaporMax Chukka Slip Pure Platinum

19 december 2017 13:24
Nike Air VaporMax Chukka Slip Pure Platinum

Op zondag 24 december komt Nike met de VaporMax Chukka Short. Deze combineert de klassieke Max air met een neopreen overlay op de upper zonder veters. Het neopreen zorgt ervoor dat je een waterdichte en isolerende upper hebt die makkelijk schoon te maken is.

Er komen twee colorways: wit en zwart compleet met reflecterende swoosh. Ideaal voor de winter daar de vapormax normaal een upper heeft van Flyknit die natuurlijk zorgt voor comfort en ademend vermogen maar natuurlijk niet zo goed beschermd tegen regen en sneeuw. Deze Chukka short beschermd je voetjes wel tegen het slechte weer. Wat dat betreft is de timing om deze sneaker te brengen perfect.

Wij vinden de bootie-achtige constructie van deze nieuwe VaporMax super en een bijzondere verschijning. De Europese lancering is aanstaande zondag de 24ste op voorraad bij veel van de bij Sneakerjagers aangesloten partners. Buiten Europa verschijnt de Nike Air VaporMax deze week al. Zodra we meer foto’s hebben melden we ons weer. Andere modellen van de Nike Vapormax vindt je HIER.