Skip to content
Upcoming

De revolutionaire Nike Air Vapormax 2019 Utility

4 november 2019 16:00
De revolutionaire Nike Air Vapormax 2019 Utility

Het is alweer een paar jaar geleden dat de revolutionaire Nike Air VaporMax voor het eerst uitkwam. Ondanks dat blijven er nieuwe make-overs en colorways komen, zoals de Nike Air Vapormax 2019 Utility.

In 2017 kwam de Nike Air VaporMax voor het eerst officieel op de markt. Dit was Nike’s nieuwste Air Max innovatie en de sneaker werd daarom het nieuwe “hoogtepunt van Nike Air” genoemd. De sneaker heeft over de gehele zool een VaporMax Unit. Dit is een van de eerste Air Max eenheid die op zichzelf staat en zonder de zogeheten “cage” functioneert. De lichte upper heeft een Flyknit constructie met dynamische FlyWire touwtjes.

Deze colorway is bijna helemaal zwart. Er zijn wel verschillende grijstinten te zien op de upper in de Nike en Vapormax branding. Daarnaast is er ook een transparant vlak te zien op de zijkant van de sneaker. De sneaker is zo ontworpen dat je razendsnel de schoen aan en uit kan trekken. Dit word mogelijk gemaakt door de sok bovenop de upper en de snelle dynamische veters. De rest van het design van de sneaker is zoals we gewend zijn. Bekijk voor een gedetailleerde look onze unboxing video hierboven!

De Nike Air VaporMax 2019 Utility is nu verkrijgbaar via Nike.com en andere Nike-retailers. Houd de Sneakerjagers release kalender in de gaten voor meer releases.


Nike Air Vapormax 2019 Utility 'Black'

BV6351-001 · Prijs vanaf €294,-

Naar alle aanbieders
Air Vapormax 2019 Utility
Air Vapormax 2019 Utility
Images by Sneakerjagers