Skip to content
Upcoming

Nike Air Structure Triax ’91 ‘Persian Violet’

9 februari 2021 16:44
Nike Air Structure Triax ’91 ‘Persian Violet’

De Nike Air Structure Triax ’91 maakt officieel een comeback in 2021. Veel OG colorways zullen een comeback gaan maken, waaronder de ‘Persian Violet’ colorway. Ben jij benieuwd naar deze sneaker, scroll dan naar beneden.

Nike Air Structure Triax 91 'Persian Violet'

DC2548-100 · Prijs vanaf €59,-

Naar alle aanbieders

De Nike Air Structure Triax ’91 is niet de enige sneaker die een comeback gaat maken in 2021. We zien in de aankomende weken ook de Stüssy x Nike Air Huarache LE terug komen. Dit was de eerste sneaker waar Stüssy en Nike op hebben samengewerkt. Ben jij benieuwd naar informatie over deze release, kan je er hier meer over lezen. Ook zien we in maart de Clot x Nike Air Max 1 ‘Kiss of Death’ terug keren. Deze sneaker kwam voor het eerst uit in 2006 en heeft sindsdien nooit meer een re-release gezien.

Stussy x Nike Air Huarache LE

Nike Air Structure Triax ’91 ‘Persian Violet’ | DC2548-100

De Persian Violet kleur is gelijk terug te zien op de voorvoet en hiel van de sneaker. Persian Violet kleur wordt daarna gecombineerd met een rode kleur op de tong, air unit en Nike logo op de hak. Één zwarte kleur is terug te vinden op de Swoosh, eyelet en gebied rondom de air unit. Het bovenwerk wordt afgesloten door een mesh base. Onder het bovenwerk zit een wit/grijze midsole en zwart rubberen outsole.

Er is helaas nog geen releasedatum bekend gemaakt voor de Nike Air Structure Triax ’91 ‘Persian Violet’. Houd daarom onze nieuws pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws. Check hieronder gedetailleerde afbeeldingen van de sneaker.


Nike Air Structure Persian Violet
Nike Air Structure Persian Violet
Nike Air Structure Persian Violet
Nike Air Structure Persian Violet
Images by Nike