Skip to content
Upcoming

Nike’s Air Structure Triax verschijnt in 2021 in een ‘Persian’ colorway

23 december 2020 17:20
Nike’s Air Structure Triax verschijnt in 2021 in een ‘Persian’ colorway

Ook al ligt Nike’s focus voornamelijk op de toekomst, gelukkig vergeten ze hun rijke geschiedenis niet. Het Air Structure Triax model maakt namelijk een comeback. Dit komt voornamelijk doordat het silhouet in 2021 30 kaarsjes mag uitblazen. Het Nike Air Structure Triax model zal in ‘Persian’ kleurpalet verschijnen.

De Air Structure Triax was de eerste sneaker in Nike’s Structure serie. Deze serie was een lijn van hardloopschoenen die bedoeld was om stabiliteit te bieden aan hardlopers waarvan hun voet overmatig kantelt, of kantelt op een moment waarop dit niet moet. Wat voornamelijk de aandacht trok aan deze sneaker waren de tweekleurige kleurencombinaties. Dit was namelijk vrij zeldzaam destijds. Ook was de Air demping opvallend, want deze zag er anders uit dan andere zichtbare Air Units.

In 2007 maakte de sneaker een comeback en kwamen er meerdere re-releases tot en met eind 2010. Echter verliep de comeback minder goed dan verwacht. Hij werd bekritiseerd vanwege de zwakke toebox. Vaak scheurde de toebox namelijk door slijtage. Helaas was het silhouet niet zo geliefd als andere Air Max sneakers uit dezelfde periode. Gelukkig maakt de sneaker nu zijn comeback in een heerlijke ‘Persian’ colorway.

Nike Air Structure Triax ‘Persian’

De eerste colorway die we zien is de nieuwe ‘Persian’ colorway. Het is een colorway die ons een beetje doet denken aan de ‘Persian Violet colorway die verscheen op de Air Max BW. Het bovenwerk van de Air Structure Triax is samengesteld van mesh materiaal in een witte kleur, terwijl contrasterende overlays van zwart nubuck en leer de middenvoet overnemen. Verder is de branding op de upper verwerkt in een paarse kleur, zoals de Swoosh en Nike Air branding op de achterkant. Ook de eyestays zijn paars gekleurd. Zodra we afzakken naar de zool waarop het bovenwerk is gevestigd zien we weer contrasterende kleuren. De midsole kleurt voornamelijk zwart en wit, terwijl de binnenkant rondom de Air demping paars is. Onder de midsole loopt een zwarte rubberen outsole om de sneaker helemaal af te maken.

Een officiële releasedatum voor de Air Structure Triax ‘Persian’ is nog niet bekend gemaakt door Nike. Wel zijn er al officiële beelden naar buiten gebracht door Nike. Scroll naar beneden om de afbeeldingen te bekijken en houd Sneakerjagers in de gaten voor het laatste sneaker nieuws.


Nike Air Structure Triax 'Persian'

DB1549-002 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Structure Triax 'Persian'
Nike Air Structure Triax 'Persian'

Images by: Nike