Skip to content
Upcoming

De Nike Air Structure Triax ’91 keert mogelijk terug

30 mei 2020 16:01
De Nike Air Structure Triax ’91 keert mogelijk terug

Wat zijn wij blij met dit nieuws! Er gaat namelijk een leak rond van een retro op de Nike Air Structure Triax 91! Het model kwam voor het eerst uit in 1991 in een infra-red en bright-blue colorway. De sneaker is gemaakt van de klassieke materialen. Als we kijken naar de foto’s van deze release kunnen we nog niet 100% zeggen dat deze release ook daadwerkelijk het daglicht zal zien.

Het bovenwerk van de sneaker is uitgevoerd inde klassieke kleuren, brigh blue, grey en white. Deze combinatie van kleuren is typerend voor de 90’s. Het bovenwerk rust op de standaard midsole alleen nu wel met een aantal kleurrijke details.

Aangezien het hier nog om een leak gaat kunnen we helaas niet 100% zeker bevestigen dat deze release uit zal komen. Gezien de colorway denken wij wel dat als die uit gaat komen het richting de zomer zal zijn.

In de tussentijd check je de Sneakerjagers Releasekalender voor het laatste nieuws. Ook bekijk je hier alle updates in de sneakerwereld en vindt je hier een complete overzicht met de sneakers die nog komen gaan.

Air Structure Triax 96