Skip to content
Upcoming

De Nike Air Structure Triax 91 viert dit jaar zijn verjaardag

8 januari 2021 15:10
De Nike Air Structure Triax 91 viert dit jaar zijn verjaardag

De Nike Air Structure Triax 91 komt dit jaar terug en viert daarmee zijn 30e verjaardag. De laatste keer dat we een colorway zagen voor de sneaker was in 2010. Één van de eerste kleuren combinaties die we gaan zien dit jaar is de Black/Grey/White. Lees hieronder meer over de release van de sneaker.

Zoals de naam het al zegt kwam de sneaker voor het eerst uit in 1991. Dit was de eerste sneaker uit Nike’s Structure serie. De Structure serie is een lijn van running sneakers die extra stabiliteit bood voor hardlopers die last van overpronatie hebben. De sneaker werd al snel erg populair door de twee kleurige kleurencombinatie, wat in die tijd erg zeldzaam was. Ook zag de Air Unit er van de buitenzijde anders uit dan de binnenzijde.

Nike Air Structure Triax 91

De sneaker heeft een Black/Grey/White kleurenschema op zich gekregen. De basis is gemaakt van zwart leer wat wordt gecomplimenteerd door zwart suède overlays. De mudguard en tong zijn gemaakt van leer en hebben een grijze kleur gekregen. Nike branding is in het wit geplaatst op de Swoosh, tong en hiel logo. Kijkend naar de midsole zien we dat deze wit, zwart en grijs is gemaakt. Dit gaat goed samen met het minimalistische bovenwerk.

De releasedatum voor de Nike Air Structure Triax 91 is nog niet bekend gemaakt, maar kunnen de sneaker ergens in de aankomende maanden verwachten bij Nike. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om nooit een sneaker release te missen.


Nike Air Structure Triax 'Black & Grey'

DB1549-001 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders
 Air Structure Triax 91
 Air Structure Triax 91
 Air Structure Triax 91
Images by Nike