Skip to content
Upcoming

Nike Air Presto dropt een ‘South Korea’ colorway

14 mei 2020 19:37
Nike Air Presto dropt een ‘South Korea’ colorway

De olympische spelen 2020 in Tokio zijn officieel geannuleerd voor dit jaar, door de COVID-19 omstandigheden. Maar dat betekent niet dat er voor de rest voor het merk Nike niks meer op de planning stond. Want Nike heeft zich suf gewerkt aan nieuwe sneakers en kleding die geïnspireerd waren op de olympische spelen, en elk land die mee zou doen. Nu is de Nike Air Presto geïnspireerd op ‘South Korea’, eindelijk zo ver om te releasen. En nog meer goed nieuws, het paar zal zaterdag 16 mei 2020 droppen.

Nike Air Presto ‘South Korea’ | CJ1229-100

De verwachte hype van de games blijft voor Nike niets anders en gaat gewoon door met de releases. Voor deze editite is gebruik gemaakt van de klassieke ’t shirt voor je voeten’ (Air Presto) constructie en voegt het merk een wit gestreepte tijgerpatroon toe op het bovenwerk van neopreen. Dat is dezelfde print als op het uittenue van het land. Er wordt een directe verbinding gemaakt met het land via de vlag die je terug ziet op de hiel. Volgens veel sneaker kenners, zou dit de meest zeldzaamste Air Pretso’s zijn in de geschiedenis van het model. En wij snappen dat maar als te goed, want het is ook een zeer bijzondere colorway.

Release info

Nog heel eventjes, want op zaterdag 16 mei 2020 zal dit heerlijke paar genaamd de Nike Air Presto ‘South Korea’ droppen precies om 00:00 uur. Dat wordt dus een latertje! Het paar is zeer gewild en zal bij Nike en Nike retailers verkrijgbaar zijn vanaf 115,- euro. Bij sommige retailers was het paar vrijgesteld voor een raffle. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date.

Nike Air Presto 'South Korea'

CJ1229-100 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike