Skip to content
Where to Cop

Nike Air More Uptempo x Supreme

25 april 2017 16:13
Nike Air More Uptempo x Supreme

Hij is goed, heel goed. De nieuwste collab tussen het Amerikaanse skate-label Supreme en sportgigant Nike is wederom weer om op te eten.

In de afgelopen jaren hebben we al vaker een samenwerking gezien tussen de twee enorm gewilde merken en altijd met succes. Zo zagen we in april 2016 de Air Max 98. Iets meer dan een jaar later komen ze weer met een heerlijke collab. De pack zal bestaan uit 3 colorways, rood/wit, goud/rood en wit/zwart.

Red x White colorway
De eerste colorway bestaat uit een rode upper van een nubuck materiaal. Op de normale Nike Air More Uptempo staat “AIR” op de zijkanten. Deze speciale release is voorzien van SUP en REME op de zijkanten. Op deze colorway is de tekst in het wit, net zoals de laces en de Nike Swooshes.

Gold x Red colorway
Ook deze colorway is voorzien van de speciale SUPREME tekst op de sneakers i.p.v. “AIR”. Deze colorway bestaat uit een gouden upper maar hier is de tekst ook in het goud. De Swooshes zijn echter wel rood.

Black x White colorway
De laatste colorway van de pack is de cleanste van de 3. Een all-black upper, de SUPREME tekst, de upper zelf, midsole + outsole zijn allemaal zwart. Subtiel zijn alle swooshes wel in het wit, om de sneaker toch nog een klein contrast mee te geven.

De Supreme x Nike Air More Uptempo komt in drie verschillende colorways – gold, red and black — en is vanaf 27 april 2017 exclusief via de Supreme Online Webstore verkrijgbaar.

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.