Skip to content
Upcoming

Nike Air More Uptempo in een Bulls kleur voor kinderen

27 maart 2019 11:15
Nike Air More Uptempo in een Bulls kleur voor kinderen

Net zoals elke superheld had, Michael Jordan zijn rechterhand, namelijk Scottie Pippen. Zijn “signature sneaker”, de Nike Air More Uptempo, komt nu in een colorway die je doet denken aan de glorie tijden van Pippen en Jordan in Chicago.

Scottie Pippen kende zijn basketbal glorietijden natuurlijk bij de Chicago Bulls. Samen met Michael Jordan wist hij in 1991, 1992, 1993, 1996, 1997, en 1998 de titel te pakken. Dit deed hij veelal in de Nike Air More Uptempo. Echter was de Nike Uptempo nooit echt officieel zijn sneaker, maar wordt hij toch gezien als de sneaker van Pippen. Deze colorway is natuurlijk helemaal in het thema van het team waar Scottie Pippen zijn meeste successen behaalde.

De rode upper heeft uiteraard de karakteristieke “Air” tekst op de zijkanten staan. Dit keer in de kleur wit met zwarte lijnen om de letters heen. Daarnaast beschikt de sneaker over verschillende Nike details op het bovenwerk. Zo is er een witte Swoosh te zien op de neus van de sneaker en zit er ook eentje op de tong. Op de hak is ook een Swoosh te vinden in een transparante/witte kleur.

Natuurlijk beschikt de Nike Air More Uptempo over een super comfortabele Air zool. Het materiaal van het bovenwerk is gemaakt van suède maar heeft ook delen die gemaakt zijn van mesh.

De Nike Air More Uptempo “Chicago” komt binnenkort uit in kinder maten via Nike voor ongeveer €120,-. Helaas komt de sneaker niet in volwassen maten. Check hieronder de foto’s.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air More Uptempo
Nike Air More Uptempo
Nike Air More Uptempo
Nike Air More Uptempo
Nike Air More Uptempo
Nike Air More Uptempo
Image by Getty Images